Ko slišim, se spomnim na...

Koncerti, novi ploščki, stare vinilke; iščete bobnarja ali samo želite deliti z nami, kaj trenutno poslušate, kaj vam je všeč in kaj ne, zvrsti...

Ko slišim, se spomnim na...

OdgovorNapisal/-a Temida dne Sr 06 feb 2008, 08:59

Verjetno imate tudi vi svoje pesmi, ki vas na kaj spomnijo, ko jih slišite... Pa so to v?asih totalno butasti komadi, ampak vseeno vam pripeljejo recimo nasmeh na obraz, morda solzico v oči al pa prikličejo iz spomina kak dogodek, osebo...

Mene recimo vedno, ko slišim Predinove Zarjavele trobente, odnese na srednješolske plese - vedno se je vrtela. Ko slišim Predinovega Praslovana se spomnim maturantskega plesa recimo v Festivalni, ko nam je on to brenkal tam, potem ko slišim Proudmary od Tine Turner al pa od Katrine Walking on sunshine se vedno spomnim na študentske žure. Magnificova Silvija pa na moje brucovanje na GR. :) Je pa še en kup komadov, za katere še naslova ne vem, ampak se spomnim. :)

Imate tud vi kake take komade?
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Sr 06 feb 2008, 12:49

Hmmmm :D :D :D

Robbie Williams - Angels se recimo spomnem na koncert, ko sem bla v Milanu :idea: :idea: K je blo tok noro, k smo vsi peli :shy: :D :D :D
Maroon 5, ko poslušam... me vedno spomnejo na just me :oops:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a just me dne Sr 06 feb 2008, 15:28

tyrica Napisal/-a:Hmmmm :D :D :D

Robbie Williams - Angels se recimo spomnem na koncert, ko sem bla v Milanu :idea: :idea: K je blo tok noro, k smo vsi peli :shy: :D :D :D
Maroon 5, ko poslušam... me vedno spomnejo na just me :oops:

:shy: :shy: :D
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a just me dne Če 07 feb 2008, 17:22

?e slism od Severine štiklo vedno pomislim na maturanca ker se je ta pesm vrtela res non stop
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

Re: Ko slišim, se spomnim na...

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 03 okt 2008, 20:26

U2 - I Still Haven't Found What I'm Looking For - se spomnim na zadnjo noč na Rodosu :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Michelinko dne Pe 03 okt 2008, 21:08

Dobra mrha od don mentony bend me spomni na eno silvestovanje, k se je vrtela vsakih deset minut ... :bwa: :bwa: :bwa:
Slika
Uporabniški avatar
Michelinko
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 14 nov 2008, 18:55

Joj, mene pa od Ane Pupedan - Nej U Tuojmi Stili k smo pa sam to dva dni poslušali na eni obletnci mature. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tretji dan smo pa samo od manu Chao - Me Gustas Tu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drga? me pa od Franka Sinatre - Strangers in The Night na mojga lubija :oops: To je prva pesmca k mi jo je zapel :oops:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Če 25 dec 2008, 14:06

Jst pa ko slišim Old habits die hard :shy: se spomnem vedno na Temido :peace: :oops:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 25 dec 2008, 14:11

tyrica Napisal/-a:Jst pa ko slišim Old habits die hard :shy: se spomnem vedno na Temido :peace: :oops:

Aja :pupa: Kak poseben razlog?? :shy:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Če 25 dec 2008, 14:13

Temida Napisal/-a:
tyrica Napisal/-a:Jst pa ko slišim Old habits die hard :shy: se spomnem vedno na Temido :peace: :oops:

Ja :bwa: :bwa: Ne ga ni..sam tk..k se spomnem na alfija pa pol kak ti je vše? pa pesem pa tk :peace:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 25 dec 2008, 14:17

tyrica Napisal/-a:
Temida Napisal/-a:

Ja :bwa: :bwa: Ne ga ni..sam tk..k se spomnem na alfija pa pol kak ti je vše? pa pesem pa tk :peace:

aja :oops:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Če 25 dec 2008, 14:36

Jaaa... ko slišim Trebaš mi..se pa spomnem na enga tipa, k mi jo je poslal enkrat :shy: :shy: takrat sem jo prvič ?ula... sicer se z njim ne slišim ve?.. sem pa u?er glih vidla njega na facebooku :lol: :peace: :peace: s punco :twisted:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član