Spet bo težka. Vsako leto rečem - letos bom pa črne kupila pa jih do sedaj nisem še nikol.

A si ti bolj za naturist varianto?tyrica Napisal/-a:Tamle pri lisci sem ene dvojne pametne vidla!![]()
čeprav jst pa kopalke
![]()
ne maram jih nosit!

tyrica Napisal/-a:Michelinko Napisal/-a:A si ti bolj za naturist varianto?tyrica Napisal/-a:Tamle pri lisci sem ene dvojne pametne vidla!![]()
čeprav jst pa kopalke
![]()
ne maram jih nosit!
![]()
![]()
neeeeeeeeeee
![]()
![]()
Ja kaj pa pol? 
ne zadržujem se velik na kopališčihMichelinko Napisal/-a:tyrica Napisal/-a:Michelinko Napisal/-a:A si ti bolj za naturist varianto?tyrica Napisal/-a:Tamle pri lisci sem ene dvojne pametne vidla!![]()
čeprav jst pa kopalke
![]()
ne maram jih nosit!
![]()
![]()
neeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja kaj pa pol?

Aha ...tyrica Napisal/-a:ne zadržujem se velik na kopališčihMichelinko Napisal/-a:tyrica Napisal/-a:Michelinko Napisal/-a:A si ti bolj za naturist varianto?tyrica Napisal/-a:Tamle pri lisci sem ene dvojne pametne vidla!![]()
čeprav jst pa kopalke
![]()
ne maram jih nosit!
![]()
![]()
neeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja kaj pa pol?

Michelinko Napisal/-a:Aha ...tyrica Napisal/-a:ne zadržujem se velik na kopališčihMichelinko Napisal/-a:tyrica Napisal/-a:Michelinko Napisal/-a:A si ti bolj za naturist varianto?tyrica Napisal/-a:Tamle pri lisci sem ene dvojne pametne vidla!![]()
čeprav jst pa kopalke
![]()
ne maram jih nosit!
![]()
![]()
neeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja kaj pa pol?
In, kadar si, a si z al brez?

tyrica Napisal/-a:Michelinko Napisal/-a:Aha ...tyrica Napisal/-a:ne zadržujem se velik na kopališčihMichelinko Napisal/-a:tyrica Napisal/-a:Michelinko Napisal/-a:A si ti bolj za naturist varianto?tyrica Napisal/-a:Tamle pri lisci sem ene dvojne pametne vidla!![]()
čeprav jst pa kopalke
![]()
ne maram jih nosit!
![]()
![]()
neeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja kaj pa pol?
In, kadar si, a si z al brez?
ja itak da Z!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Danza Napisal/-a:Js tutCeprou se mi zdi, da so mel lanske modele lepse pa vec izbire..

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov