Jaz kupim novega, ampak zarad števca.ŽabaMatica Napisal/-a:Hm.. Kupovati nov avto se mi zdi popoln nesmisel, razen ?e res neveš kaj bi z dnarom

Temida Napisal/-a:Jaz kupim novega, ampak zarad števca.ŽabaMatica Napisal/-a:Hm.. Kupovati nov avto se mi zdi popoln nesmisel, razen ?e res neveš kaj bi z dnarom

Ti ne rabiš avtaŽabaMatica Napisal/-a:Hm.. Ja eni dosti delate km na leto ja.. ker se pač malo dlje vozite na šihtJaz mam do šihta 1km

Temida Napisal/-a:Ti ne rabiš avtaŽabaMatica Napisal/-a:Hm.. Ja eni dosti delate km na leto ja.. ker se pač malo dlje vozite na šihtJaz mam do šihta 1km

Vem.ŽabaMatica Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Ti ne rabiš avtaŽabaMatica Napisal/-a:Hm.. Ja eni dosti delate km na leto ja.. ker se pač malo dlje vozite na šihtJaz mam do šihta 1km
Hm.. Ja kako da nečZdaj naprimer sploh doma nisem, sem v MBju

Temida Napisal/-a:Vem.ŽabaMatica Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Ti ne rabiš avtaŽabaMatica Napisal/-a:Hm.. Ja eni dosti delate km na leto ja.. ker se pač malo dlje vozite na šihtJaz mam do šihta 1km
Hm.. Ja kako da nečZdaj naprimer sploh doma nisem, sem v MBju

Temida Napisal/-a:Ja, ne ti men to. ?e štartam iz nule in naredim cca. 30.000 km letno potem je čez tri leta to 90.000 - je mal razlike al pač prodaš 3 leta star avto s prevoženih 90.000, al pa ?e štartaš z 90.000 in potem 3 leta star avto prodam s prevoženih tolk ve? km.

Mare_RS Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Ja, ne ti men to. ?e štartam iz nule in naredim cca. 30.000 km letno potem je čez tri leta to 90.000 - je mal razlike al pač prodaš 3 leta star avto s prevoženih 90.000, al pa ?e štartaš z 90.000 in potem 3 leta star avto prodam s prevoženih tolk ve? km.
Al pa kupiš 3 leta star avto s 90.000 km , ga voziš še 3 leta in ga zopet prodaš s 90.000 prevoženimi km

Temida Napisal/-a:Mare_RS Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Ja, ne ti men to. ?e štartam iz nule in naredim cca. 30.000 km letno potem je čez tri leta to 90.000 - je mal razlike al pač prodaš 3 leta star avto s prevoženih 90.000, al pa ?e štartaš z 90.000 in potem 3 leta star avto prodam s prevoženih tolk ve? km.
Al pa kupiš 3 leta star avto s 90.000 km , ga voziš še 3 leta in ga zopet prodaš s 90.000 prevoženimi km

Ja lih lepo ni, verjamem pa da je to nacionalni šport ja.Mare_RS Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Mare_RS Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Ja, ne ti men to. ?e štartam iz nule in naredim cca. 30.000 km letno potem je čez tri leta to 90.000 - je mal razlike al pač prodaš 3 leta star avto s prevoženih 90.000, al pa ?e štartaš z 90.000 in potem 3 leta star avto prodam s prevoženih tolk ve? km.
Saj vem da je to svinjarija. Ampak to je postal že slovenski nacionalni šport: ?e ma nek avto na števcu realnih 320.000km ga nihče ne povoha, ?e pa se števec obrne na 120.000 km je pa kar naenkrat ful povpraševanje zanj.

NeŽabaMatica Napisal/-a:Hm.. Temida saj ?e te dnar preveč žuli ga daj meni da ga na pokru ter stavah obrnem![]()
![]()

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov