Ljubezen na daljavo

Izkušnje, vprašanja, odgovori in nasveti iz vašega ljubezenskega življenja. Vse o spolnosti, tabujih, tehnikah, zapeljevanju in "prepovedanih temah".

Ljubezen na daljavo

OdgovorNapisal/-a Temida dne Po 28 jan 2008, 12:35

Imate s tem izkušnje?

Koliko časa bi po vašem mnenju čakali na nekoga, ?e bi ga videvali samo parkrat na mesec ali pa niti to neč Bi razdrli vezo s ?lovekom, ki bi odšel študirat v tujino?

Jaz sem sicer sposobna ?akat, sam kdo mi garantira sre?en konec? Pa tud - daleč od oči daleč od srca še presneto dobro drži, pa sploh ni treba, da si v drugi državi. Pri meni mislim, da to ne bi šlo. Zdej, ?e bi šel recimo študirat v tujino za dve, tri leta al pa da gre službeno nekam za dve leti, pol načeloma ja, je pa tud zlo odvisno, v kateri fazi zveze se zgodi ta odhod.
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Re: Ljubezen na daljavo

OdgovorNapisal/-a gvaran dne Po 18 avg 2008, 21:19

Sre?ni konci so sam v pravljicah in je to ena navadna iluzija tak ko socialna varnost. Živi v sedanjosti in ne prihodnosti, čene ne boš mela nč od življenja.
Zveza na daljavo... hmmm...nisem lih pristaš. Tudi za časa stare juge je med služenjem vojaškega roka marsikdaj prišlo do "ups, i did it again", ampak ponavadi punca ni zvedla za to. Nasploh mislim da ste punce bl zveste ko tipi. Ja, tak pač je, nu ni nobenega občutka krivde, tak smo ustvarjeni. Na dolgi rok to nima smisla, razen ?e je pol na nivoju dopisovanja z prijateljem iz amerike, kar se men osebno zdi zguba časa.
gvaran
Firbec
Firbec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 31 jul 2009, 20:14

Obstaja ve? vrst razmerij na daljavo; od tistih, ko eden izmed vaju za?asno živi drugje (študij, služba), primeri 'internetnih' zaljubljencev pa vse do poletnih romanc z nekom iz tujine. Ne glede na tip zveze na daljavo, je nekaj gotovo: to je resna preizkušnja za vajino zvezo, ki temelji na zaupanju. Dvomi, strah, ljubosumje, trenutek šibkosti, dolgočasje - vse to so dejavniki, ki lahko resno ogrozijo zvezo. Vama bo uspelo? Odvisno od tega, kako močna sta, kako trdna je vajina ljubezen, vera v sre?o in samodisciplina. Nobena zveza na daljavo ni že vnaprej obsojena na propad; nekatere preizkušnje zvezo utrdijo, obstajajo pa tudi takšne, ki jo umorijo.

http://www.njena.si/moski_in_zenske/raz ... id_66.html
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Ris dne To 23 nov 2010, 05:12

Sem mel zvezo na daljavo v Ameriki. Sicer sva se spoznala v zivo in vse sam to ni to. No pa k sva bila skupaj v Nemciji sem zacel redno seksat. :fiju: Mi je boljs real life, sem se rajsi v Anglijo preselil kot, da bi se matral. :P Spoznala sva se pa v Londonu in pol sem bil cez 14 dni nazaj v Angliji. :pupa:

Someday we gonna rise up on that wind you know,
Someday we gonna dance with those lions,
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'!

Uporabniški avatar
Ris
Amater
Amater

Kraj: Anglija, Velika Britanija