Mazda2 svetovni avto leta

Vse o vaših jeklenih lepotcih, porabi, vzdrževanju, registraciji, zavarovanju, oldtimerjih... Kupujete avtomobil, pa potrebujete nasvet?

Mazda2 svetovni avto leta

OdgovorNapisal/-a Temida dne Ne 23 mar 2008, 10:12

Na avtomobilskem salonu v New Yorku so razglasili zmagovalce izbora za svetovni avto leta 2008. Zmaga za Mazdo.

Mazda2 oziroma mazda demio je tudi uradno postala svetovni avto leta 2008, pred fordom mondeom in mercedes-benzom razredom C.

Z rezultati v drugih kategorijah so lahko najbolj zadovoljni pri Audiju, saj je njihov R8 slavil prvo mesto v kar dveh kategorijah: postal je najbolj zmogljiv svetovni avto, zmago pa je prav tako odnesel v kategoriji za najboljši oblikovni model. Pozabiti ne smemo tudi kategorije za najbolj do okolja prijazen oziroma "zelen" avtomobil leta 2008, kjer je 47 avtomobilističnih novinarjev najbolj prepričal še en "Nemec" - BMW 118d (Efficient Dynamics).

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php ... c_id=33107

Slika

Men je ful lepa. Sicer ne pretirano velika, ampak lepa. Vidla sem jo predvsem v črni barvi, pa je luštkana. :)

Slika

Slika
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne Ne 23 mar 2008, 21:25

lepa je!!!!!! :idea:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec