Mesarske "Grozljivke"...

Vse o filmih, zakulisju, filmskih igralcih, nagradah, mnenja, kritike...

Mesarske "Grozljivke"...

OdgovorNapisal/-a Twarlock dne Pe 24 avg 2007, 17:27

Mi lahko kdo pojasni kakšen užitek je to gledat filme kot so Hostel, Saw, itd... kjer folk mesarjo, mu?jo, žgejo, žagajo, ... vse seveda na živo.
Sediš tm in uživaš ob gledanju trpljenja, poslušanju kri?anja, tako moških kot žensk,... čeprou je samo film...
?akam sam še da bo boxoffice hit kak snuff film...
what the fuckin' point to gledat? :pupa:
Either you're part of the problem or you're part of the solution or you're just part of the landscape.
Uporabniški avatar
Twarlock
Administrator
Administrator

Re: Mesarske "Grozljivke"...

OdgovorNapisal/-a .:WoLf:. dne Pe 24 avg 2007, 17:42

Twarlock Napisal/-a:Mi lahko kdo pojasni kakšen užitek je to gledat filme kot so Hostel, Saw, itd... kjer folk mesarjo, mu?jo, žgejo, žagajo, ... vse seveda na živo.
Sediš tm in uživaš ob gledanju trpljenja, poslušanju kri?anja, tako moških kot žensk,... čeprou je samo film...
?akam sam še da bo boxoffice hit kak snuff film...
what the fuckin' point to gledat? :pupa:

?e boš hotu taprav odgovor, boš mogu psihologa vprašat.

Dj ti men neki pojasn.. kakšen užitek je to folku delat?

noben od naju ne bo dobu pravih odgovorov. Vse je v psihi.
"Graphic design is the paradise of individuality, eccentricity, heresy, abnormality, hobbies and humours."
Uporabniški avatar
.:WoLf:.
Gobcač
Gobcač

Kraj: Heaven

OdgovorNapisal/-a dkivi dne To 28 avg 2007, 10:04

t.i. splatterji so namenjeni zadovoljevanju skritih nagonov oz.potrebi po adrenalinu... ;)
dkivi
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a škrga dne To 28 avg 2007, 20:50

mene npr. bolj kot klanje zanima, kako se žrtev spoprijema s strahom, celo zgodba sama... zato me tud filmi kot Petek 13., No? ?arovnic, sploh pa Chuckie, ipd. ne zanimajo ve?, ker se gre samo sa ponavljanje enega in istega, zgodbe pa (skor) nobene... soo?anje s strahom, misel o lastni smrti... ja, lahko bi se reklo adrenalin... pa vprašanje, ali je človek res sposoben drugemu nanesti take bole?ine, zakaj, ?emu... in, ali je človek res sposoben načrtovati popoln zlo?in...
me pa ?udi, da skor nihče ni proti video smešnicam... le zakaj so nekateri klipi tako ostro odrezani... ali lahko verjameš, da v teh ni nobene poškodbe, krvi, zloma? pa koliko raznih film?kov, ki niso 'cenzururani' je na netu... si vidu unga, ko afganistanc rusu prereže vrat? ti so mi hujši, in jst jih ne gledam...
"WHO WANTS TO LIVE FOREVER ?"

http://skrgaa.mojefotke.si
Uporabniški avatar
škrga
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a MUCa dne Sr 29 avg 2007, 08:00

Js sm (rahlo) zasvojena z adrenalinom. Sam pri teh filmih mi gre kvečjemu na bruhanje. :shock:
Uporabniški avatar
MUCa
Soliden
Soliden

OdgovorNapisal/-a sjavorshek dne Sr 29 avg 2007, 20:12

Gladiatorji, javne usmrtitve, boks in krvave grozljivke.
V človeku je želja po krvi. :veryevil:
Uporabniški avatar
sjavorshek
Amater
Amater

OdgovorNapisal/-a MUCa dne Če 30 avg 2007, 00:09

?ak mal, klasični boks je daleč od tega. Tud ?e komu arkada mal bl poči al pa kaj, prekinejo borbo. :shock: Nikoli ne krvavijo k prašiči okoli po ringu.
Uporabniški avatar
MUCa
Soliden
Soliden

OdgovorNapisal/-a sjavorshek dne Pe 31 avg 2007, 14:10

Klasi?ni boks je mila meja, čeprav sem tudi že spremljal boje, ko je imel eden izmed tekmovalcev prej bele, na koncu rdečkaste hlače od krvi. :shock:
Uporabniški avatar
sjavorshek
Amater
Amater

OdgovorNapisal/-a cliena dne So 01 sep 2007, 17:30

Nazadnje sem gledala grozljivko 28 days later... (28 dni pozneje...) :veryevil: Gre se pa o tem, ko se ve?ina folka okuži z besom in pol napadajo tiste ki še pa niso okuženi. Tko nekak...
Love.
It's the closest thing we have to magic.
Uporabniški avatar
cliena
Gobcač
Gobcač

Kraj: Hell.

OdgovorNapisal/-a dkivi dne So 01 sep 2007, 21:06

cliena Napisal/-a:Nazadnje sem gledala grozljivko 28 days later... (28 dni pozneje...) :veryevil: Gre se pa o tem, ko se ve?ina folka okuži z besom in pol napadajo tiste ki še pa niso okuženi. Tko nekak...
priporo?am še nadaljevanje 28 weeks later...mi je bil boljši :)
dkivi
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a cliena dne Ne 02 sep 2007, 08:30

dkivi Napisal/-a:
cliena Napisal/-a:Nazadnje sem gledala grozljivko 28 days later... (28 dni pozneje...) :veryevil: Gre se pa o tem, ko se ve?ina folka okuži z besom in pol napadajo tiste ki še pa niso okuženi. Tko nekak...
priporo?am še nadaljevanje 28 weeks later...mi je bil boljši :)
:P hvala.
Love.
It's the closest thing we have to magic.
Uporabniški avatar
cliena
Gobcač
Gobcač

Kraj: Hell.

OdgovorNapisal/-a horror dne Po 09 jun 2008, 19:43

men je tut ta drug deu (28 weeks later) bolši.....nasploh je hud filing ob gledanju grozlivk....k po drug stran zqa bi pa komedije gledal....ubistvu se ceu film režiš nekomu n ekranu k budalo iz sebe dela....grozljivke so zakon....=P :veryevil:
horror
Firbec
Firbec

OdgovorNapisal/-a Twarlock dne Če 12 jun 2008, 20:06

ah sevede... tip z ročnim plinskim gorilnikom žge bejbi faco ob čemer ona seveda kriči od bolečine na ves glas... nekdo nekomu prereže trebuh in iz trebušne votline se mu čreva usujejo na tla v vsej svoji krasoti prikazano z vsemi detajli... spet drugje nekdo s sekiro bejbi preseka glavo na pol kar kamera pravtako prikaže v detajle... itd... itd...

grozljivke se res krasna stvar...

keri fakin' glupi filmi... vidu enga vidu vse...

4 je grejo nekam potovat in naletijo na "mesarja"...
4 je se znajdejo zaprti v neki lukni, kleti, wtw...
zombiji se vle?ejo naokrog in požrejo vsazga živga k se jim znajde na poti...
bla bla...

škoda minuto lajfa za tak šit poln klanja, krvi in ljudi ki kričijo od bolečine...

rajš gledam kak detektivski ?B film iz leta 1940 kot pa navedene gluposti (?eprav nisem kak ljubitelj omenjenega žanra).
pa ne re?t, da je to stvar okusa... ker... kakšn človek moraš bit, da lahko uživaš ob gledanju takih scen...
Either you're part of the problem or you're part of the solution or you're just part of the landscape.
Uporabniški avatar
Twarlock
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 12 jun 2008, 20:07

To je isto k Starwars al kaj so une ZF :dontknow:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Twarlock dne Če 12 jun 2008, 20:58

:pupa:
Uporabniški avatar
Twarlock
Administrator
Administrator

Naslednji