Modna policija

Novosti, trendi in nasveti. Vse o ličenju in negi kože, laseh, nohtih, modnih dodatkih, oblačilih...

Modna policija

OdgovorNapisal/-a Temida dne To 07 avg 2007, 11:50

Na forumu, ki smo ga ustanovili za?asno in je sedaj že potopljen, je uporabnica Pomarancha mela temo "Modna policija". Pa si bom dovolila in jo odprla še tuki.

Vglavnem - šetam zdele med malco po Tivoliju in kaj vidm - babe nosjo kratke hla?e, majčke z naramnicami, japonke in ŠAL!!! A je to čist normalno?? Ker to ni tenka rutka, ampak debel, volnen, zimski šal. Pa na morju je blo tud kup takih, zuni pa 42 stopinj. :pupa: A jest kej ne vem??
Zadnjič spremenil Temida, dne Ne 25 nov 2007, 08:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne To 07 avg 2007, 12:22

Da so stajliš :clown: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Danza dne To 07 avg 2007, 13:37

:D :D Js k sm vidla eno s tem sm pac mislna, da jo grlo boli al pa neki :shy: Pr ta tretji sm pa ze opustila to teorijo :oops: Ocitno je zdej to modern..ne razumem jih ampak bit ce bolje :D :shy:
Uporabniški avatar
Danza
Firbec
Firbec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 01 feb 2008, 10:30

Ok, v?er sem pozabla napisat. Grem jaz na malco in vidm enga tipa k leze ven iz fuuul hudga audija, sam kaj k je mel na seb štrikan, doma narejen!, pulover roza barve. Tko nekak je zgledu

Slika

Ok, ta je otroški, k sem sam za predstavo poiskala. Mogo?e da je bil še mal bolj kri?e?. :blackeye:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator