Moški s(m)o le modni dodatki

Novosti, trendi in nasveti. Vse o ličenju in negi kože, laseh, nohtih, modnih dodatkih, oblačilih...

Moški s(m)o le modni dodatki

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 30 avg 2007, 20:14

Ashton Kutcher parom deli modne nasvete in razkriva pravila, ki se jih drži, ko ga fotografirajo z ženo Demi Moore - ali katerokoli drugo žensko.

Kutcher svetuje: "Moški ne bi smel zasen?iti ženske, ampak je tam, da jo naredi bolj opazno." 29-letni igralec je to modrost ponudil v svojem sestavku o modnih nasvetih, ki je izšel v septembrski številki revije Harper's Bazaar. V eseju se Kutcher trudi pomagati parom, ki ne vedo, kako se oble?i, in ponuja moški pogled na "lišpanje".

Tale ?lanek, oz. predvsem izjava, da je moški ženski modni dodatek me je mal nasmejala. Ker to mi je pa najbolj butasta izjava kar jih je možnih. :lol:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a MUCa dne Pe 31 avg 2007, 06:10

"Moški nočejo dobiti komplimenta, da izgledajo prijetno, lepo ali prisr?no, ali da dobro ?istijo. Ho?emo se počutiti umazane, grobe, in predvsem ?utiti, da se v naši družbi počutite varne,"

in to reče ASHTON KUTCHER! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
konc me bo :veryevil:
Uporabniški avatar
MUCa
Soliden
Soliden