O tem se povsod govori, pa naj se še tukaj. Vaša razmišljanja, modrovanja o življenju ter različni pogledi na ožji svet okoli nas, osebna rast. Mesto za dobre debate.
V bližini Manile so ubili slovensko novinarko in filmsko kritičarko Niko Bohinc. Ko sta se s partnerjem, prav tako uglednim filmskim kritikom Alexisom Tiosecom, vrnila domov, so ju presenetili tatovi in ju ustrelili.
Ona je v bistvu, kolkr razumem, tam na nek način živela. Zdej jaz sem razmišljala - al je blo to pač kr tko, in bi nastradal katerkol k bi se takrat znašel na tistem mestu al je blo kej ozadja. To sem za?ela študirat pol, k je reku en tip na POP-u, k je snemal nek dokumentarec tam doli, da jim novinarji v bistvu predstavljajo nevarnost, da ne bi razkrili dejanskih razmer. Vprašanje. Ona le ni bila klasična novinarka po mojem, bolj kultura in filmi pa to. Ne poznam, ne vem...
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Hja, lahko da so jih izbral po principu ti gldi novinarji...novinarjev sodrga res ne prenaša.Ampak mislim, da je šlo na koncu za materialno krajo.Kdo bi vedel zares.
V ponedeljek bo precej jasno, zjutraj bo po nižinah megla