Piercing in Tattoo

Novosti, trendi in nasveti. Vse o ličenju in negi kože, laseh, nohtih, modnih dodatkih, oblačilih...

Piercing in Tattoo

OdgovorNapisal/-a Temida dne To 05 avg 2008, 07:50

Med afriškimi in avstralskimi plemeni je okraševanje telesa bolj obredne narave. Namen je deloma, da bi z barvami prestrašili zle duhove, divje živali ali druga plamena, deloma pa čisto veselje z barvo in obliko. Trajnejša metoda okrasitve so brazgotine ali tetoaža. Dela se z barvo iz škrlata, indiga in v?asih še smodnika. Ima pa še temnejšo stran - pravijo, da se pogosto tako prenese sifilis in kožnega raka.
V preteklosti so s tetoažo zaznamovali sužnje, na Kitajskem pa je bila znamenje kazni.

In še danes smo ljudje obsedeni z okraševanjem naših teles.

Kaj imate (?e imate) vi in kje? ?e nimate, ali vas mika? Kaj bi si recimo dali vtetovirati?

Ma nekateri so pač čist lepi tatooji in taki diskretni, marsikater je pa prov nagarvžen in čist neokusen. Jaz bi si ga dala, ampak takega, k bi pol čez par let zbledel. K nisem ziher, da človeku pol ni kdaj žal z leti. Kam? Pojma nimam. Dekolte? :D

SlikaSlikaSlikaSlika
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Re: Piercing in Tattoo

OdgovorNapisal/-a ŽabaMatica dne To 05 avg 2008, 08:49

Hm.. Fukiš tato nad ritko je čist ok, pa nekje na strani nad luliko :peace: je pa res da je to lepo videt na ženski , ki ima postavo za to :D
Slika
Uporabniški avatar
ŽabaMatica
Častni član
Častni član

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a Temida dne Sr 07 jan 2009, 07:57

Piercingi v nosu, okrog oči ali na trebuhu lahko pri mrazu, kakršnemu smo priče v zadnjih dneh, postanejo nevarni za zdravje. Kovina namreč primrzne h koži, zaradi česar bi morali pri temperaturah, ki se spustijo pod ni?lo, nujno sneti nakit, ki krasi občutljive dele telesa, opozarja neka nemška zdravstvena zavarovalnica.

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/o ... akita.html
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Temida dne To 16 jun 2009, 16:50

"Želela sem tri zvezdice pod levim o?esom, vtetoviral mi jih je 56. Moje življenje je postalo nočna mora!" pravi 18-letnica, ki je obiskala tatu studio. :o :o :o :o :o :o

http://24ur.com/novice/crna-kronika/izn ... obraz.html

Slika
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a ŽabaMatica dne To 16 jun 2009, 17:27

Hm.. OMG! Kak te lahko pride sploh do kaj takšnega ?!?!? Saj pa ni bila v nezavesti al kako? :shock: :shock: :shock: looool, zaspala je zraven, wtf?!? :shock: :shock: jao jao grda re?! :(
Slika
Uporabniški avatar
ŽabaMatica
Častni član
Častni član

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a just me dne Sr 17 jun 2009, 19:24

ŽabaMatica Napisal/-a:Hm.. OMG! Kak te lahko pride sploh do kaj takšnega ?!?!? Saj pa ni bila v nezavesti al kako? :shock: :shock: :shock: looool, zaspala je zraven, wtf?!? :shock: :shock: jao jao grda re?! :(

:shock: :shock: :shock: groza!!!ma ne mors zaspat no :wtf: :wtf: sej boli no!!!!!! :shock:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Sr 17 jun 2009, 19:25

Po mojem je rahlo odmislna un je bil pa itak zdrogiran zihr pa maš zdej, evo :shock:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne Sr 17 jun 2009, 19:29

Temida Napisal/-a:Po mojem je rahlo odmislna un je bil pa itak zdrogiran zihr pa maš zdej, evo :shock:

jao ej...ceprov js sm se najbolj mnenja, da jo je omamu al pa kej...ker si res ne predstavlam glih drgac :dontknow:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec