http://24ur.com/naslovnica/novice/gospo ... 041918.php
To ne pelje ve? nikamor.

Temida Napisal/-a:Konkretno vem za Italijane in Špance, da jim uvedbi ni bilo lahko.

V mislih sem mela v bistvu to, da smo pač tazadnji, ki smo uvedli €, drugje je že nekaj ?asa, in se je za?ela zadeva umirjat. Ne vem, morda se motim.MUCa Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Konkretno vem za Italijane in Špance, da jim uvedbi ni bilo lahko.
To itak. Samo saj imajo(mo) vsi evro, samo da pri nas rastejo cene najhitreje. S tem, da bi bla, da ?e ne bi ravno zdaj gradili cest (za katere se je država fejst zapufala), tudi gospodarska rast podpovpre?na.

ne slediš gospodarstvu v zadnjih 2-3 letih........cena pšenice na sv. trgu je v tem času narasla za 220%,koruze pa skoraj 300% ......sedaj ko smo del evra pa raste pri nas hitreje zato,ker je treba not vnest...v evropi sta se dražili postopoma po 10-20%MUCa Napisal/-a:Aha. In zakaj smo potem mi edina država, kjer cene tako hitro rastejo, povsod drugod (v evropi) pa po?asneje?

Temida Napisal/-a:V mislih sem mela v bistvu to, da smo pač tazadnji, ki smo uvedli €, drugje je že nekaj ?asa, in se je za?ela zadeva umirjat. Ne vem, morda se motim.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov