Politi?na (ne)kompatibilnost s partnerjem

Izkušnje, vprašanja, odgovori in nasveti iz vašega ljubezenskega življenja. Vse o spolnosti, tabujih, tehnikah, zapeljevanju in "prepovedanih temah".

Sta s partnerjem politi?no kompatibilna?

Da.
1
33%
Ne.
2
67%
Delno.
0
Brez glasov

Skupaj glasov : 3

Politi?na (ne)kompatibilnost s partnerjem

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 29 dec 2007, 23:26

Tole sem našla na nekem forumu, pa me je zanimalo, kaj o tem menite vi oz. kakšno je "stanje" pri vas. :)
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Pozdrav!
Prišel sem do zanimive teme, in sicer politična kompatibilnost s partnerjem. Ne vem, ?e je že ta tema obdelana, ampak vseeno. Z mojo potencialno partnerko sva se v?eraj skoraj skregala, ker sva na različnih bregovih, kar se politike ti?e.
Zanima me, kakšen pogled imate vi na to, se s svojim partnerjem strinjate ali ste na različnih bregovih? (Riki)

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Jaz osebno se o politiki ne menim z nikomer in nikoli naglas ne izražam mnenj in pripadnosti - torej se o tem niti s partnerjem ne bi menila. ;)
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a sjavorshek dne Če 03 jan 2008, 09:06

Tudi v familiji lahko tale politična nekompatibilnost prinese kar razburkane vode. Žal je že bolje tako, da se najprej pozanimaš tudi o tem, kako sta oba politično usmerjena, da ne pride potem do prepirov, ker lahko nastane huda situacija. :pupa:
Uporabniški avatar
sjavorshek
Amater
Amater

OdgovorNapisal/-a ŽabaMatica dne Če 03 jan 2008, 10:11

Hm.. Niti najmanj se ne strinjama glede politike :D :D
Slika
Uporabniški avatar
ŽabaMatica
Častni član
Častni član

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a škrga dne Če 10 jan 2008, 08:16

sva politično in versko kompatibilna :approve:
"WHO WANTS TO LIVE FOREVER ?"

http://skrgaa.mojefotke.si
Uporabniški avatar
škrga
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a Temida dne Ne 13 jan 2008, 12:53

Ka pa, ?e ne vem. :pupa:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator