Ponavljanje nanizank, oddaj, nadaljevank, filmov...ama vsega

TV oddaje, nanizanke, serije, radijske oddaje & postaje, voditelji, trači - rumeni tisk.

Ponavljanje nanizank, oddaj, nadaljevank, filmov...ama vsega

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 29 jun 2007, 09:50

Mislm, kar je preveč je pa preveč - in POP, A in SLO kar tekmujejo, kdo bo ve?krat kej ponovno predvajal. To je za znoret. V?erej sem komi zarajtala, da pač ko gledam dnevnik in tv ostane prižgana, vsaki? NMK! Pa dobr, pa le mal zijam to u?er, pa mi kapne, da ni pondelk, pa da sem v?er tud nekje v pozadini to slišala - pa sem šla namerno gledat v spored in evo - vsak dan!!! Pol je na A kanalu tista ena slovenska nadaljevanka, pa na slo tud - sej ne vem naslovov, ker so itak bedni, k je bla že stokrat! Pred ne dolgo časa je bla una TV Doberdan, ... Da pa o filmih ne govorim - komi spet čakam Free Willy. :?:
Pa a se res ne da predvajat kakega "novega" filma - ok, sej ne rabi met letnice 2006, zarad mene jo ma lahk 85 - sam da ni bil že najmanj 100x predvajan. :x
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Pe 29 jun 2007, 13:14

Res ful preveč ponavljajo :shock: pa eno in isto sranje!!!! :x

K je zdej že tok dobrih filmov pa nanizank k bi lahka nove sezone predvajal!! :clown:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 29 jun 2007, 13:17

Ja to stane. Sej tuki jih po svoje razumem. Sam da ne morjo najdet enga samga filma, pa četudi starejšega letnika, ki bi ga predvajal, je pa res hudi?. Mene naj zaposlijo, pa jim jih takoj najdem (pa še Edija bom vidla :P )
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Pe 29 jun 2007, 13:21

Temida Napisal/-a:Ja to stane. Sej tuki jih po svoje razumem. Sam da ne morjo najdet enga samga filma, pa četudi starejšega letnika, ki bi ga predvajal, je pa res hudi?. Mene naj zaposlijo, pa jim jih takoj najdem (pa še Edija bom vidla :P )

ja sej vem da stane ja.. sam gledalcev bi blo pa ful ve?!! :approve:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 29 jun 2007, 13:23

Ja, pol pa kupjo dva, tri filme, ki so "in" in jih predvajajo, da gledalce, nasujejo peska v o?i, kao sej mamo tud nove filme, pa se gledalci mal "pomirimo". Ampak kaj je pol - spet stara pesem - te filme, ki so zdej "in" majo in jih bodo vrteli vsaj 1x letno.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne Pe 29 jun 2007, 14:12

to pa najbol sovrazm....prv ne spolnem se kdaj je bil na tv nazadnje film, ki se ni vrtel ze vsaj 2x.....pa isto je pri nadaljevankah-kupjo eno sezono al pa 2 pol jih pa ponavljajo do onemoglosti...program na slo tv je res full bedn!!!!! :x
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 29 jun 2007, 16:29

BTW Just me - tudi kanal a in pop nista prav nič boljša. Komi ?akam, da se za?nejo Friends na popu. :lol: Ajaa, pa tko ne, pr teh nanizankah pa to - katastrofalno je to, da se ne vem v pondelk končajo in potem takoj naslednji dan za?nejo z vsakodnevnim predvajanem taiste nanizanke. Se mi zdi, da se edin 7th Heaven ne ponavlja, k je beden pa verjetn pocen.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne Pe 29 jun 2007, 17:50

sej s slo tv sm misnala vse slovenske proglrame...tut kanal a pa pop tv ;)

sej 7th Heaven bojo tut verjetn zacel ko jim bo zmankal materiala :D
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 29 jun 2007, 17:59

just me Napisal/-a:sej s slo tv sm misnala vse slovenske proglrame...tut kanal a pa pop tv ;)

sej 7th Heaven bojo tut verjetn zacel ko jim bo zmankal materiala :D

Aha, se opravi?ujem, sem narobe prebrala. ;)
Ma sej sem se zdej spomnila, ko sem bila predlani v Moravcih in je deževalo, pa smo bli v notranjem bazenu. No, in tam je bil tv not - vsako jutro so bla 7th Heaven zjutri. :shock:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Re: Ponavljanje nanizank, oddaj, nadaljevank, filmov...ama vsega

OdgovorNapisal/-a Temida dne Ne 29 jun 2008, 19:29

Sam tolk v vednost, da ne bo koga kap - jutr za?nejo na pop-u ponavljat NMK. Vsak dan od pondelka do petka - sem lih vidla reklamo. :bang: :bang: :bang:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne Ne 29 jun 2008, 21:59

Temida Napisal/-a:Sam tolk v vednost, da ne bo koga kap - jutr za?nejo na pop-u ponavljat NMK. Vsak dan od pondelka do petka - sem lih vidla reklamo. :bang: :bang: :bang:

:o :o :o :o :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: ap ne no...pa so cist nori al ja!!???jao mi gre ta NMk na zivce!!!!!! nikol mi ni bla vsec :shock: :shock: :bang: :bang:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Po 30 jun 2008, 18:23

Men je pa ql :oops: :lol:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Po 30 jun 2008, 18:28

tyrica Napisal/-a:Men je pa ql :oops: :lol:

Sam zarad enga deca, sej vem. Cavazza. :twisted:

Moj je pa Debevec :!:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Po 30 jun 2008, 18:36

Temida Napisal/-a:
tyrica Napisal/-a:Men je pa ql :oops: :lol:

Sam zarad enga deca, sej vem. Cavazza. :twisted:

Moj je pa Debevec :!:

:roll: :roll: