Tole sem našla na enem forumu (citiram):
No danes js peljem mojega kužeka na sprehod. Moj kuža kaka. In potem pridejo eni tamali in eden zaupije za mano: Kje maš pa vre?ko?!
Mislim, pasje sranje je pa neki najmanj škodljivega, kar lahko storimo okolju. Nasprotno, prav koristno je. Naravno gnojilo. In noben me ne bo prepri?u, d bom pobirala drek. Sej nism ?uknjena.
Itak da ne pustiš, da serje sredi ceste ali sosedovega dvoriš?a. Sam v gozdu pač ne bom pobirala njegovga dreka, ker nočem zraven kozlat.
Sej spoštujem tiste, ki to delajo, samo meni je to tazadnja stvar, ki jo bom storila. Kaj vse odvržemo v okolje... in to take stvari, ki se ne bodo nikoli razgradile. Pasji drek je tu še najmanj škodljiv.
Pa vi, kaj menite? (By punkie_)
Kako se pa vam tole zdi? Jaz zelo, zelo redko vidim, da kdo z vre?ko okrog hodi, pa tud tiste, ki so za to namenjene v posebnih koših, ki jih vidmo po parkih, ostajajo nedotaknjene. Moram pa re?t, da največkrat hodim slalom, da se izognem vsem iztrebkom - pa ne hodim po travi, ampak po poteh.
Sicer ne vem, ?e so tile koši napolnjeni z vre?kami; enkrat sem namreč opazovala enga gospoda, ki se je pripeljal s kolesom (brez psa), se ustavil pri tem košu, ga odprl, ven vzel vre?ke in se odpeljal naprej. Verjetno je moral pakirat zelenjavo za v skrinjo.