Pobiranje pasjih kakcev

Vse o naših velikih in malih hišnih ljubljenčkih in zverinicah, pa tudi o tistih, ki jih nimate doma. Obvestila društev, peticije, razstave...

Pobiranje pasjih kakcev

OdgovorNapisal/-a Temida dne Po 30 jul 2007, 06:08

Tole sem našla na enem forumu (citiram):

No danes js peljem mojega kužeka na sprehod. Moj kuža kaka. In potem pridejo eni tamali in eden zaupije za mano: Kje maš pa vre?ko?!

Mislim, pasje sranje je pa neki najmanj škodljivega, kar lahko storimo okolju. Nasprotno, prav koristno je. Naravno gnojilo. In noben me ne bo prepri?u, d bom pobirala drek. Sej nism ?uknjena.

Itak da ne pustiš, da serje sredi ceste ali sosedovega dvoriš?a. Sam v gozdu pač ne bom pobirala njegovga dreka, ker nočem zraven kozlat.

Sej spoštujem tiste, ki to delajo, samo meni je to tazadnja stvar, ki jo bom storila. Kaj vse odvržemo v okolje... in to take stvari, ki se ne bodo nikoli razgradile. Pasji drek je tu še najmanj škodljiv.

Pa vi, kaj menite? (By punkie_)

Kako se pa vam tole zdi? Jaz zelo, zelo redko vidim, da kdo z vre?ko okrog hodi, pa tud tiste, ki so za to namenjene v posebnih koših, ki jih vidmo po parkih, ostajajo nedotaknjene. Moram pa re?t, da največkrat hodim slalom, da se izognem vsem iztrebkom - pa ne hodim po travi, ampak po poteh.

Sicer ne vem, ?e so tile koši napolnjeni z vre?kami; enkrat sem namreč opazovala enga gospoda, ki se je pripeljal s kolesom (brez psa), se ustavil pri tem košu, ga odprl, ven vzel vre?ke in se odpeljal naprej. Verjetno je moral pakirat zelenjavo za v skrinjo.
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a dkivi dne Po 30 jul 2007, 06:25

ja tele vre?ke stalno kradejo :?: :?: :?:
drga? pa bi jaz taki kuri psa v njegovem sranju povaljal...to sem že naredil z enim maltežanom :veryevil:
ženska dobila skor nerv breakdown :approve: :approve: :approve:
opažam pa da so mladi v ve?ini kar se ti?e pospravljanja za svojimi psi....btw še danes mi je žal da sem izgubil\zbrisal (kanal A mi ga je hotel odkupiti) posnetek kako mia žnidarši? mirno nadaljuje sprehod po tem ko se je njen borzoj mirno podelal na igrišču OŠ nasproti našega bloka....
dkivi
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a Temida dne Po 30 jul 2007, 06:28

Oh, tist njen pes je posral vse okol našga bloka.
Ampak po temle postu opažam, da folk mal čudno razmišlja. :pupa:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Danza dne To 07 avg 2007, 09:22

Ocitno tale zenska se nikol ni stopla v pasji drek sred ceste oziroma plocnika..Mislm sj ce je res to sred gozda bogu izza nogu pol se nekak..ce je pa to ksn park al pa tivoli npr. v ljubljani tm bi pa kr mogl pobirat te dreke..
Uporabniški avatar
Danza
Firbec
Firbec

OdgovorNapisal/-a Temida dne To 07 avg 2007, 09:25

V Tivoli grem vsak dan in je prava katastrofa. Mogo?e da enga na mesec vidiš, da se skloni in pobere tist drek. Pa ok, sej gozd človek tolerira, sam tud ni fino, ?e gobariš pa stopiš v pasjek. Je pa res, da v gozdu lahko komot zagaziš tud v medvedjek. :clown:
Samo res, men so kritični parki, to je pa tolk moteče - se usedeš na klopco in tvoja družba tam je en velik kup dreka. :shock:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a škrga dne Ne 12 avg 2007, 21:02

hja, ?e so domače živalce družinski ?lani, zakaj morajo biti otroci v pleni?kah, ko so zunaj, znano je namre?, kako škodljive so pleničke za okolje. naj se pokakajo in polulajo, kjer jim paše, kot to delajo kužki... :twisted:
"WHO WANTS TO LIVE FOREVER ?"

http://skrgaa.mojefotke.si
Uporabniški avatar
škrga
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a Michelinko dne Po 13 avg 2007, 07:50

škrga Napisal/-a:hja, ?e so domače živalce družinski ?lani, zakaj morajo biti otroci v pleni?kah, ko so zunaj, znano je namre?, kako škodljive so pleničke za okolje. naj se pokakajo in polulajo, kjer jim paše, kot to delajo kužki... :twisted:
:idea: :idea:
Slika
Uporabniški avatar
Michelinko
Vseznalec
Vseznalec