HOROSKOP

Verjamete v horoskop?

da
1
20%
samo v zame posebej izdelanega
0
Brez glasov
samo kadar piše kaj dobrega
1
20%
ne
3
60%

Skupaj glasov : 5

HOROSKOP

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 31 maj 2008, 07:13

Verjamete v horoskop oz. koliko pozornosti polagate na to, kaj vam zapišejo zvezde? Ga redno prebirate ali sploh neč verjamete samo tistemu "konkretnemu", izdelanemu prav za vas?
******************************************************************************************************************************************

Jaz v tiste, k so v Lady, pa Oni, pa Vikendu itd. ne verjamem, al pa k jih po radiu slišim. Sej poslušam pa preberem, sam je tko, da gre skoz eno uho notr, skoz drugo pa ven. In to je to. Tisti horoskopi, ki so izdelani prav zame recmo, k daš datum, uro rojstva ... tist mal bolj verjamem no, ampak nikakor pa se na podlagi tega ne odločam za nič - npr. da bi zdej rekla, joj ovni pa ribe pa ne klapajo, pa bi zato nekoga zavrnila. To ne. Edim mogoče je pa tko, da k zjutri preberejo dober horoskop zame, pa ?e ga lih ujamem, je to en mal pozitivne energije. :D

Evo - tipi?en primer - v?erajšnji horoskop zame:

01. mesto
OVEN
Danes boste magnetno privla?ni... Oddajali boste posebno vrsto vibracij. Na ljubezenskem področju se bodo dogajale izredno pestre re?i.

No in ... v?er me še pes ni povohu, kaj šele, da bi tole zgori kej držalo. :roll:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Re: HOROSKOP

OdgovorNapisal/-a tyrica dne So 31 maj 2008, 10:49

Jst vedno preberem... :D :D :D Sam tud tak na hitr..glih tok, da preberem... si ne zapomnem neki... :shock:
Se strinjam s tabo no Temida :idea: Oni bolj podrobni so mi bolj zanimivi :D :D
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 31 maj 2008, 10:53

Jaz preberem pa takoj pozabm. Pa se spomnem k sem mela eno sošolko, ona je očitno ful dala na to, pa je zmer tipe prvo vprašala, kaj so po horoskopu, pol pa takoj rekla: uuu midva ne greva skp, jaz sem pa riba. :lol: Pa je oplel.
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a ŽabaMatica dne Ne 01 jun 2008, 04:59

Hm.. Zarad horoskopa oplel? svašta :shock:
Slika
Uporabniški avatar
ŽabaMatica
Častni član
Častni član

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a just me dne Ne 01 jun 2008, 10:43

ne vrjamen glih....ceprov ponavadi preberem sam si mislim ja zihr ja ;)
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec