http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=8&c_id=171708

Temida Napisal/-a:ja, in da žena oz. mama ni vedla? ne ga srat no s takimi.

?aki - ?e jaz to prov štekam, je bla žena tud v tej bajti živela. Ne boš menda verjel, da ni vedla, kaj je v kleti? Al je bla pa čist butasta. najprej je očitno hčerka zginla, je tko - je ni pogrešala?? Potem pa ?e bi vidla da je klet zaklenjena - da v 24 letih ni zvedla zakaj ali pa vsaj malo posumila da bi blo lahko kaj takega? ne me basat no.ŽabaMatica Napisal/-a:Temida Napisal/-a:ja, in da žena oz. mama ni vedla? ne ga srat no s takimi.
Hm.. Jah marsikaj se neve, Richard "Iceman" Kuklinski al karkoli že je bil, je umoril ve? kot 200 ljudi pa domači sploh vedeli niso kaj se dogaja z njim

Temida Napisal/-a:?aki - ?e jaz to prov štekam, je bla žena tud v tej bajti živela. Ne boš menda verjel, da ni vedla, kaj je v kleti? Al je bla pa čist butasta. najprej je očitno hčerka zginla, je tko - je ni pogrešala?? Potem pa ?e bi vidla da je klet zaklenjena - da v 24 letih ni zvedla zakaj ali pa vsaj malo posumila da bi blo lahko kaj takega? ne me basat no.ŽabaMatica Napisal/-a:Temida Napisal/-a:ja, in da žena oz. mama ni vedla? ne ga srat no s takimi.
Hm.. Jah marsikaj se neve, Richard "Iceman" Kuklinski al karkoli že je bil, je umoril ve? kot 200 ljudi pa domači sploh vedeli niso kaj se dogaja z njim

ŽabaMatica Napisal/-a:Temida Napisal/-a:?aki - ?e jaz to prov štekam, je bla žena tud v tej bajti živela. Ne boš menda verjel, da ni vedla, kaj je v kleti? Al je bla pa čist butasta. najprej je očitno hčerka zginla, je tko - je ni pogrešala?? Potem pa ?e bi vidla da je klet zaklenjena - da v 24 letih ni zvedla zakaj ali pa vsaj malo posumila da bi blo lahko kaj takega? ne me basat no.ŽabaMatica Napisal/-a:Temida Napisal/-a:ja, in da žena oz. mama ni vedla? ne ga srat no s takimi.
Hm.. Ja klet fobijo je mela![]()

Tud jaz enostavno ne morem verjet, da žena/mati ni imela nobenega pojma o tem. Ja, pa kr 3x se je znašel zapuš?en otroček pred vrati. Bu?e!škrga Napisal/-a:kakšno naklju?je, da toliko otrok konča pred njihovimi vrati...![]()
predvsem me pa zanima, ali je domnevna priključitev sekti res razlog za opustitev iskanja pogrešane osebe?![]()
nemogo?e se mi zdi, da žena ni imela pojma o dogajanjih v kleti...

Temida Napisal/-a:Policija preiskuje, ali je Josef Fritzl pred 22 leti ubil najstnico. Otroci, ki jih je imel zaprte v kleti, se med seboj pogovarjajo z živalskimi glasovi.![]()
![]()
![]()
http://24ur.com/novice/crna-kronika/his ... -luno.html
pa sej to ne morš verjet!

To so torej pravi divji otroci. Pa bi človek reku, da se v današnjih časih kaj takega ne dogaja ve?. Kap. Kar kocine mi gredo pokonc, ko samo pomislim. Ta je še milijonkrat hujš k un primer Kampusch.ŽabaMatica Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Policija preiskuje, ali je Josef Fritzl pred 22 leti ubil najstnico. Otroci, ki jih je imel zaprte v kleti, se med seboj pogovarjajo z živalskimi glasovi.![]()
![]()
![]()
http://24ur.com/novice/crna-kronika/his ... -luno.html
pa sej to ne morš verjet!
Hm.. Žalostno ja

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov