Temida Napisal/-a:Midve bi lohk v literaturi kej ve? predlogov naštepale.Lani sem brala od Camerona Westa: Prva oseba množine, pa mi je bla tud kr vše?.
Ja, to sem tudi jaz pred leti brala, pa mi je tudi precej obzorje razširilo.
Temida Napisal/-a:Midve bi lohk v literaturi kej ve? predlogov naštepale.Lani sem brala od Camerona Westa: Prva oseba množine, pa mi je bla tud kr vše?.

Temida Napisal/-a:Sicer sem že mal pozabila določene detajle, ampak kolkr se spominjam, sem mela ob branju določene pomisleke.
A se spomniš, k sva enkrat par besed o Cobainovih dnevnikih rekle?
Drga? mi je pa bla vše?na Sabine Dardenne: Imela sem 12 let , vzela kolo in se odpeljala v šolo. Men ful, ful dobra knjiga. Prebrala sem jo zlo hitro, ker te kr not potegne.
Jaz mam rada bolj takšne knjige, nenavadne za marsikoga. Nikoli ne bom pozabila, ko mi je kolegica za na morje priporočila Iana McEwana in njegovo Pokoro.

Ja, tega pod klavirjem se tud jaz spomnim. Pa tud ženo sem ful razumela.Njuška Trap Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Sicer sem že mal pozabila določene detajle, ampak kolkr se spominjam, sem mela ob branju določene pomisleke.
Drga? mi je pa bla vše?na Sabine Dardenne: Imela sem 12 let , vzela kolo in se odpeljala v šolo. Men ful, ful dobra knjiga. Prebrala sem jo zlo hitro, ker te kr not potegne.
Jaz mam rada bolj takšne knjige, nenavadne za marsikoga. Nikoli ne bom pozabila, ko mi je kolegica za na morje priporočila Iana McEwana in njegovo Pokoro.
Jaz ne bom nikoli pozabila tistega dela na za?etku, ko se je tip zbudil pod klavirjem, zraven je imel pa liste, popisane s safe not safe safe not safe safe not safe, potem pa na koncu samo še not safe not safe not safe...
Jep, spomnim se. Jaz sem najprej rekla, da tega pa že ne bom kupovala, ampak me pa vedno bolj zanimajo... Pa jih pri nas še nisem zasledila. Mogo?e bi se jih dalo dibiti v Behemotu (ena luštna neodvisna knjigarna v centru LJ, ki je založena z ve?inoma tujo literaturo)?

Temida Napisal/-a:Ja, tega pod klavirjem se tud jaz spomnim. Pa tud ženo sem ful razumela.Njuška Trap Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Sicer sem že mal pozabila določene detajle, ampak kolkr se spominjam, sem mela ob branju določene pomisleke.
Jaz ne bom nikoli pozabila tistega dela na za?etku, ko se je tip zbudil pod klavirjem, zraven je imel pa liste, popisane s safe not safe safe not safe safe not safe, potem pa na koncu samo še not safe not safe not safe...
Jep, spomnim se. Jaz sem najprej rekla, da tega pa že ne bom kupovala, ampak me pa vedno bolj zanimajo... Pa jih pri nas še nisem zasledila. Mogo?e bi se jih dalo dibiti v Behemotu (ena luštna neodvisna knjigarna v centru LJ, ki je založena z ve?inoma tujo literaturo)?
Ja, jaz jih mam te dnevnike, kupljene v Bruslju.

Sej ti jo bom posodla no.Njuška Trap Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Ja, tega pod klavirjem se tud jaz spomnim. Pa tud ženo sem ful razumela.Njuška Trap Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Sicer sem že mal pozabila določene detajle, ampak kolkr se spominjam, sem mela ob branju določene pomisleke.
Ja, jaz jih mam te dnevnike, kupljene v Bruslju.
Mhm, lepo, da se "hvališ", medtem ko se meni sline cedijo...![]()
![]()
![]()
To od Sabine Derdenne si bom šla pa prav iskat, nisi prva, ki jo je pohvalila.

Veš da ti jo bom. Sam vrnit mi jo boš pa mogla.Njuška Trap Napisal/-a:A bi mi jo res?![]()
![]()
Iiiii...![]()
![]()
![]()
(?e obljubim, da ti jo vrnem (d'oh!, pa da jo bom pazila, pa...
![]()
![]()
)

Temida Napisal/-a:Veš da ti jo bom. Sam vrnit mi jo boš pa mogla.Njuška Trap Napisal/-a:A bi mi jo res?![]()
![]()
Iiiii...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Mi preveč pomeni.

Njuška Trap Napisal/-a:Temida Napisal/-a:Veš da ti jo bom. Sam vrnit mi jo boš pa mogla.Njuška Trap Napisal/-a:A bi mi jo res?![]()
![]()
Iiiii...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Mi preveč pomeni.
V ve?ini vra?am stvari, ki si jih sposodim () - čista vest in dobri odnosi pač odtehtajo še tako super duper stvari..

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov