Manner
Te so pa enostavno dobre
PEPSI FOOTBALL
Pepsi-thirst for football commercial
Soccer Pepsi Commercial

Temida Napisal/-a:ok, že ene dvakrat al trikrat sem vidla na Pop-u neko reklamo za neko vedeževanje al kaj. in to govori en tip, k je bla neka komedija al neki ful funny. zdej me pa zanima, a je ta reklama zares al je zajebancija, k tega tipa jaz ne morm resno jemat
drugač pa k je to vsak dan so drugi vedeževalci 
tyrica Napisal/-a:Temida Napisal/-a:ok, že ene dvakrat al trikrat sem vidla na Pop-u neko reklamo za neko vedeževanje al kaj. in to govori en tip, k je bla neka komedija al neki ful funny. zdej me pa zanima, a je ta reklama zares al je zajebancija, k tega tipa jaz ne morm resno jemat
aaaa men se je tud zdel, da je on igralc ja![]()
![]()
![]()
kok boš pa resn jemala je pa odvisn od tega kok verjameš ti u to vedeževanje
![]()

Temida Napisal/-a:tyrica Napisal/-a:Temida Napisal/-a:ok, že ene dvakrat al trikrat sem vidla na Pop-u neko reklamo za neko vedeževanje al kaj. in to govori en tip, k je bla neka komedija al neki ful funny. zdej me pa zanima, a je ta reklama zares al je zajebancija, k tega tipa jaz ne morm resno jemat
aaaa men se je tud zdel, da je on igralc ja![]()
![]()
![]()
kok boš pa resn jemala je pa odvisn od tega kok verjameš ti u to vedeževanje
![]()
ma ne vem no, sam ta je igral neki idiotsko smešnga ?e se ne spomnem, sam se ne morm pa spomnt kaj to?no

Temida Napisal/-a:poopuuust, popuuuust. Mislm kera reklama k unedva tam nekam plezata

tyrica Napisal/-a:Temida Napisal/-a:poopuuust, popuuuust. Mislm kera reklama k unedva tam nekam plezata
?ist bedna

Temida Napisal/-a:tyrica Napisal/-a:Temida Napisal/-a:poopuuust, popuuuust. Mislm kera reklama k unedva tam nekam plezata
?ist bedna
ja fak no, res
pa uno še zmer rolajo, k Wanish sam najde madeže in jih očisti

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov