jest nikol nč ne pri?akujem, pa sem zmer prijetno presene?ena!Temida Napisal/-a:Jaz zmer pravim, ?e že pričakuješ karkoli, pričakujnajmanj kar je možno - potem nimaš možnosti, da bi bil razo?aran. Skor zagotovljeno ti je, da boš prijetno presene?en.

ma ne smeš tko. Jaz tud tko mislm, pol pa mam skos blond moment.škrga Napisal/-a:ja, jst sm pa še zmer naivna, pa verjamem da so vsi dobri in pošteni...

ti tvoji blond momenti so pa že legendarniTemida Napisal/-a:ma ne smeš tko. Jaz tud tko mislm, pol pa mam skos blond moment.škrga Napisal/-a:ja, jst sm pa še zmer naivna, pa verjamem da so vsi dobri in pošteni...
med obvezno demostracijo ( Temida-se spomniš? 
Jap, se ja. Sam dejansko sem jo stisnla šele, ko je bla nezavedna. Prov spomnim se enkrat, k se je Kivi tolk režal - k smo bli črni in beli - pa si ti al nekdo neki rekla, pa sem jaz pol na sred pozornost preusmerla - jao.škrga Napisal/-a:ti tvoji blond momenti so pa že legendarniTemida Napisal/-a:ma ne smeš tko. Jaz tud tko mislm, pol pa mam skos blond moment.škrga Napisal/-a:ja, jst sm pa še zmer naivna, pa verjamem da so vsi dobri in pošteni...(pa nč slabga nism misnla s tem)
zdej sm se spomnla: se je že zgodil na kakem sre?anju, al pa samo ?veku, da smo probal poustvart smajlije, za določeno situacijo, pa je bil tud talemed obvezno demostracijo ( Temida-se spomniš?
)

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov