cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:Pojstla
old school
Wanna try something new?
Banja? Miza? Policijska postaja? Kino? Merkator/Tuš?
Nwm. A maš namen?
Banja/miza ja, ostalo mi ne diši
cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:Pojstla
old school
Wanna try something new?
Nwm. A maš namen?

.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:Pojstla
old school
Wanna try something new?
Nwm. A maš namen?

cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:Pojstla
old school
Wanna try something new?
Nwm. A maš namen?
A si predstavlauš da sred zaslišanja sko?iš na mizo pa podreš najbližjega policaja/policajko.

.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:Pojstla
old school
Wanna try something new?
Nwm. A maš namen?
A si predstavlauš da sred zaslišanja sko?iš na mizo pa podreš najbližjega policaja/policajko.
bi te rd vidu ja![]()
jst bi bil polcaj

cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:Pojstla
old school
Wanna try something new?
Nwm. A maš namen?
bi te rd vidu ja![]()
jst bi bil polcaj
Sam bi mogu met uniformo.

.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:cliena Napisal/-a:.:WoLf:. Napisal/-a:Pojstla
old school
Wanna try something new?
Nwm. A maš namen?
bi te rd vidu ja![]()
jst bi bil polcaj
Sam bi mogu met uniformo.
itaq bi me slekla..

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov