SLOVENIJA IMA TALENT!

TV oddaje, nanizanke, serije, radijske oddaje & postaje, voditelji, trači - rumeni tisk.

Si želite še eno sezono šova Slovenija ima talent?

Da
2
67%
Ne
1
33%
Ne vem
0
Brez glasov

Skupaj glasov : 3

Re: SLOVENIJA IMA TALENT!

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 26 maj 2011, 16:24

Tia Napisal/-a:
Temida Napisal/-a:
Napoved?? Jaz sem za Jimmyja :peace: :lol:

:nemejebat: :nemejebat: :nemejebat: ta je pa dobra :nemejebat: :nemejebat: :nemejebat:

res mi gate para :nemejebat:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Tia dne Ne 05 jun 2011, 14:57

Katera dva bosta še zadnja finalista? :dontknow:
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Tia
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a Temida dne Ne 05 jun 2011, 14:59

Tia Napisal/-a:Katera dva bosta še zadnja finalista? :dontknow:
Slika
Slika

Martina Šraj bi znala bit po mojem
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Tia dne Ne 05 jun 2011, 15:15

Temida Napisal/-a:Martina Šraj bi znala bit po mojem

Ja se strinjam, pa po vsej verjetnosti un harmonikarski orkester.
Uporabniški avatar
Tia
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a Tia dne Sr 15 jun 2011, 09:12

V nedeljo bo finale. Kdo bo zmagu???
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Tia
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a Temida dne Sr 15 jun 2011, 09:27

Tia Napisal/-a:V nedeljo bo finale. Kdo bo zmagu???
Slika
Slika

Joj ne vem. Po mojem una zadnja. :dontknow:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Tia dne Sr 15 jun 2011, 09:41

Jst se ne bi mogla odločit kdo bo zmagu :dontknow: ja poleg Julije, pomoje majo velik šans tud harmonikaši, sm upam, da ne zmagajo oni :D drugač se mi pa zdi da mata še Ajda in Jerica kr nekej možnosti za zmago, za druge pa bi težko rekla da majo kej šans
Uporabniški avatar
Tia
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a Temida dne Sr 15 jun 2011, 09:49

Tia Napisal/-a:Jst se ne bi mogla odločit kdo bo zmagu :dontknow: ja poleg Julije, pomoje majo velik šans tud harmonikaši, sm upam, da ne zmagajo oni :D drugač se mi pa zdi da mata še Ajda in Jerica kr nekej možnosti za zmago, za druge pa bi težko rekla da majo kej šans

Se strinjam. jaz tud nisem za harmonikarje. V zadnji oddaji jaz njih ne bi dala naprej ampak uno k je pela od Adele.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Temida dne Ne 19 jun 2011, 21:22

Sam tole bom komentirala, no, vsa čast Juliji, da je zbrala tolk moči, da je speljala ta nastop in se zraven še smehljala. Vsa čast, res.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a praprot dne Po 20 jun 2011, 06:21

kaj pa je blo s fantom sploh, kok časa je bil prej v komi?

Nisem gledal razglasitve, ampak zmaga zasluženo...pa čeprav ko sem imel že vsega preveč, sem želel da bi zmagal harmonikaši.
Da bi vse zgubilo smisel, ker med nami rečeno te oddaje so podn.Vse je prirejeno, favoriziranje itd.
Edini pravi resničnostni šov zame ostaja BB. :veryevil: in še to uni early days. :zobeki:
V ponedeljek bo precej jasno, zjutraj bo po nižinah megla
Uporabniški avatar
praprot
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Po 20 jun 2011, 07:14

praprot Napisal/-a:kaj pa je blo s fantom sploh, kok časa je bil prej v komi?

Nisem gledal razglasitve, ampak zmaga zasluženo...pa čeprav ko sem imel že vsega preveč, sem želel da bi zmagal harmonikaši.
Da bi vse zgubilo smisel, ker med nami rečeno te oddaje so podn.Vse je prirejeno, favoriziranje itd.
Edini pravi resničnostni šov zame ostaja BB. :veryevil: in še to uni early days. :zobeki:

ne vem, konkretno niso zapisali, razen tega, da je zbolel pred polfinalom in umrl prejšnji teden - se pravi, je vse skupaj trajalo slab mesec :shock: harmonikaši so bli drugi. men je to "vau" k je sploh pršla, no.
BB - to je tud če greš z busom na izlet in si kr precej časa zaprt s ful različnim folkom not :lol:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Tia dne Po 20 jun 2011, 16:26

Temida Napisal/-a:Sam tole bom komentirala, no, vsa čast Juliji, da je zbrala tolk moči, da je speljala ta nastop in se zraven še smehljala. Vsa čast, res.

Se popolnoma strinjam, vsa čast za nastop, kljub tragediji. In čisto zasluženo je zmagala.

Drugač pa glede fanta, kokr sm jst dons v eni reviji prebrala (ne vem kok je to res) naj bi imel operacijo na želodcu, in potem je dobil sepso in zarad tega potem umrl.
Uporabniški avatar
Tia
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a Temida dne Po 20 jun 2011, 16:42

Tia Napisal/-a:
Temida Napisal/-a:Sam tole bom komentirala, no, vsa čast Juliji, da je zbrala tolk moči, da je speljala ta nastop in se zraven še smehljala. Vsa čast, res.

Se popolnoma strinjam, vsa čast za nastop, kljub tragediji. In čisto zasluženo je zmagala.

Drugač pa glede fanta, kokr sm jst dons v eni reviji prebrala (ne vem kok je to res) naj bi imel operacijo na želodcu, in potem je dobil sepso in zarad tega potem umrl.

aha, možno. jaz se priznam niti nisem poglabljala v to, zna pa bit res. k je šlo zlo na hitr vse skupi. ampak danes sm jo ujela v 24ur ob enih in tko, sej po mojem reva nič ne dojame - ne te izgube in ne zmage. včer mi je bla svetovna, k so povedal, da je zmagala je kr stala tam in bla čist zmedena. kak je revica gledala. sam privoščim, res. :idea:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Prejšnji