Smrtonosni silikonski vsadki

Zdravje je naše največje bogastvo. Vse o našem zdravju, kaj storimo in kaj še lahko zanj storimo. Izkušnje, nasveti, priporočila.

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 31 avg 2007, 17:53

dkivi Napisal/-a:rekla mi je mucek :o :oops: :oops: :oops:
Keš je druga scena Kivi. Smiljo se mi mladi?ke, k so zarad keša zmožne trpet svašta. Melanija ipd. Vglavnem, da ne zaidemo totalno - jaz zato, da bi nekomu ustrezala, ne bi nikoli dala na sebi kej spremenit. ?e že bi, bi zarad sebe nardila kako tako stvar - sicer pa, mene pod nož ne spraviš kr tko, še bradavice si nisem upala dat odstranit (pa ne na joški). ;)
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Geawind dne Pe 31 avg 2007, 17:58

Temida Napisal/-a:
Keš je druga scena Kivi. Smiljo se mi mladi?ke, k so zarad keša zmožne trpet svašta. Melanija ipd. Vglavnem, da ne zaidemo totalno - jaz zato, da bi nekomu ustrezala, ne bi nikoli dala na sebi kej spremenit. ?e že bi, bi zarad sebe nardila kako tako stvar - sicer pa, mene pod nož ne spraviš kr tko, še bradavice si nisem upala dat odstranit (pa ne na joški). ;)

ej, sam neki - zakaj se ti pa smiljo? :o
Uporabniški avatar
Geawind
Pridigar
Pridigar

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 31 avg 2007, 18:00

Geawind Napisal/-a:
Temida Napisal/-a:

Zato ker so glupe. Zarad dnarja da bi jaz tistga npr. Trumpa strega sluzavega trpela. Pa k bi rekla - babnica in tri?etrt, lahk bi dobila kerga kol. Sam Ker kol bi bil brez keša a ne.
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Geawind dne Pe 31 avg 2007, 18:03

Temida Napisal/-a:
Geawind Napisal/-a:
Temida Napisal/-a:

Zato ker so glupe. Zarad dnarja da bi jaz tistga npr. Trumpa strega sluzavega trpela. Pa k bi rekla - babnica in tri?etrt, lahk bi dobila kerga kol. Sam Ker kol bi bil brez keša a ne.

glupe so, sam se mi pa ne smilijo - ker jih nihče v to ne sili, same so si izbrale - ?e ji je keš prioriteta, tud prou - sama se je odlo?la, da bo zarad tega trpela :shock:
Uporabniški avatar
Geawind
Pridigar
Pridigar

OdgovorNapisal/-a Michelinko dne Pe 31 avg 2007, 18:05

Temida Napisal/-a:
Geawind Napisal/-a:
Temida Napisal/-a:
dkivi Napisal/-a:pa liposukcija ..lifting itd itd,ti še veš ne kaj vse nekatere ženske pri +40 počnejo da jim dedci ne zbezlajo z 20-letnicami....
veš kaj ti bom rekla - ni vreden. ?e misli, da je on pa fejst pr 40 s plešo in pol proteze - naj kr gre. me zanima kolk je takih mladih k bi trpele take stare prdce. Vglavnem, iz tega vzroka si ne dam silikona. Eto.

:idea:
se strinjam ... za enga deca se že neb spreminjala ... take it or leave it - as it is ...
Jap. ?e me ne more sprejet take kot sm, mu lepo podam kljuko od vrat. Bi prej mislu na to, ko se je ženu. Sej je vedu, da enkrat pride ?as, k bom joške v talar namakala.
In govorila, da ti je nekam toplo pri srcu ... :D
Slika
Uporabniški avatar
Michelinko
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 31 avg 2007, 18:06

Michelinko Napisal/-a:
Temida Napisal/-a:
Geawind Napisal/-a:
Temida Napisal/-a:
dkivi Napisal/-a:pa liposukcija ..lifting itd itd,ti še veš ne kaj vse nekatere ženske pri +40 počnejo da jim dedci ne zbezlajo z 20-letnicami....
veš kaj ti bom rekla - ni vreden. ?e misli, da je on pa fejst pr 40 s plešo in pol proteze - naj kr gre. me zanima kolk je takih mladih k bi trpele take stare prdce. Vglavnem, iz tega vzroka si ne dam silikona. Eto.

:idea:
se strinjam ... za enga deca se že neb spreminjala ... take it or leave it - as it is ...
Jap. ?e me ne more sprejet take kot sm, mu lepo podam kljuko od vrat. Bi prej mislu na to, ko se je ženu. Sej je vedu, da enkrat pride ?as, k bom joške v talar namakala.
In govorila, da ti je nekam toplo pri srcu ... :D
Jap. Z leti si jih vsaka dolge puš?a.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Prejšnji