dkivi Napisal/-a:Temida Napisal/-a:dkivi Napisal/-a:just me Napisal/-a:ja sej...in vedno vec je takih starsec...raje mu bojo kupl kake racunalniske igre ko pa da bi ga poslal nekam v naravo...majo cist napacno razmisljanje!!!zato pa so otroci taki leseni pa nimajo pojma kak se zoga drzi ka sele kak je hrast.....na zalost se tut to dogaja

preberi si moj post in ceno...to,da pa mogoče finančno ne zmorejo ti pa ni prišlo na misel...primer samohranilka z 2 otrokoma en je v vrtcu (200€ na mesec) drugi v šoli (povpre?je 100€ na mesec)....
Kivi sori, napačno sva se razumela. Že zgorej sem omenila, da so starši, ki tega ne zmorejo. Absolutno so! In cena se mi zdi anormna. In ?e zato otroka ne pošljejo razumem... Govorim teoreti?no. Al si ti imel pač v mislih u?iteljico, ki ne bi mogla it z otroci, ker bi ne mela finančnih sredstev...?
Sori, no?em, da bi napačno izpadlo kej... Jaz vem, da so starši ki ne zmorejo. Vedno ve? jih je.
v mislih sem imel mamo,ki hipotetično ne zmore poslat otroka v ŠN
No, jaz popolnoma razumem, da so ljudje, ki tega pač ne zmorejo. In ?e ji/m bi po nekem čudežu vseeno uspelo zbrat denar pa bi ji/m vseeno uspelo otroka poslat v ŠN - se ti ne zdi kriminal, da bi se od takega starša zahtevalo naj da še nekaj denarja zraven še za u?itelja spremljevalca?