Šola v naravi

OŠ, SŠ, študij, programi, predmetniki, dijaški & študentski domovi, seminarske & diplomske naloge, ideje...

OdgovorNapisal/-a dkivi dne Ne 07 okt 2007, 17:44

Temida Napisal/-a:
dkivi Napisal/-a:
just me Napisal/-a:ja sej...in vedno vec je takih starsec...raje mu bojo kupl kake racunalniske igre ko pa da bi ga poslal nekam v naravo...majo cist napacno razmisljanje!!!zato pa so otroci taki leseni pa nimajo pojma kak se zoga drzi ka sele kak je hrast.....na zalost se tut to dogaja :shock: :shock:
preberi si moj post in ceno...to,da pa mogoče finančno ne zmorejo ti pa ni prišlo na misel...primer samohranilka z 2 otrokoma en je v vrtcu (200€ na mesec) drugi v šoli (povpre?je 100€ na mesec)....
Kivi sori, napačno sva se razumela. Že zgorej sem omenila, da so starši, ki tega ne zmorejo. Absolutno so! In cena se mi zdi anormna. In ?e zato otroka ne pošljejo razumem... Govorim teoreti?no. Al si ti imel pač v mislih u?iteljico, ki ne bi mogla it z otroci, ker bi ne mela finančnih sredstev...?
Sori, no?em, da bi napačno izpadlo kej... Jaz vem, da so starši ki ne zmorejo. Vedno ve? jih je.
v mislih sem imel mamo,ki hipotetično ne zmore poslat otroka v ŠN
dkivi
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a Temida dne Ne 07 okt 2007, 17:48

dkivi Napisal/-a:
Temida Napisal/-a:
dkivi Napisal/-a:
just me Napisal/-a:ja sej...in vedno vec je takih starsec...raje mu bojo kupl kake racunalniske igre ko pa da bi ga poslal nekam v naravo...majo cist napacno razmisljanje!!!zato pa so otroci taki leseni pa nimajo pojma kak se zoga drzi ka sele kak je hrast.....na zalost se tut to dogaja :shock: :shock:
preberi si moj post in ceno...to,da pa mogoče finančno ne zmorejo ti pa ni prišlo na misel...primer samohranilka z 2 otrokoma en je v vrtcu (200€ na mesec) drugi v šoli (povpre?je 100€ na mesec)....
Kivi sori, napačno sva se razumela. Že zgorej sem omenila, da so starši, ki tega ne zmorejo. Absolutno so! In cena se mi zdi anormna. In ?e zato otroka ne pošljejo razumem... Govorim teoreti?no. Al si ti imel pač v mislih u?iteljico, ki ne bi mogla it z otroci, ker bi ne mela finančnih sredstev...?
Sori, no?em, da bi napačno izpadlo kej... Jaz vem, da so starši ki ne zmorejo. Vedno ve? jih je.
v mislih sem imel mamo,ki hipotetično ne zmore poslat otroka v ŠN
No, jaz popolnoma razumem, da so ljudje, ki tega pač ne zmorejo. In ?e ji/m bi po nekem čudežu vseeno uspelo zbrat denar pa bi ji/m vseeno uspelo otroka poslat v ŠN - se ti ne zdi kriminal, da bi se od takega starša zahtevalo naj da še nekaj denarja zraven še za u?itelja spremljevalca?
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a dkivi dne Ne 07 okt 2007, 17:51

jebiga,tko pač je..zato jaz svojega ne pošiljam v ŠN :D
dkivi
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a just me dne Ne 07 okt 2007, 20:30

dkivi Napisal/-a:

ja sej to je tut itak, sam ponavadi se potrudjo in nekak uspejo zbrat da otrok lahko gre v svn (vsaj za eno solo js vem)......sam ponavadi tisti starsi k majo full kesa ne poslejo otroka tja k so itak ze celi zakompleksani pa to...tisti k bi pa radi sli pa na zalost nimajo moznosti :shock:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a haloze dne Po 08 okt 2007, 12:01

Na naši šoli je cena 170eur. Res kriminal, ?e pomisliš kaj vse morajo starši pla?at, poleg vseh ostalih šolskih potrebš?in. Jebi ga, pa tako brezplačno šolo. To bi mogli organizirat splošni štrajk, saj ve? ne gre tako naprej s tem plačevanjem vsega tega. :shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
haloze
Firbec
Firbec

Kraj: ptuj

Prejšnji