tudi jaz mislim, da je to dobro, vendar me moti ena druga stvar. Na naši šoli gredo letos 6 razredi na Roglo v decembru, zraven otrok gredo 4 u?itelji iz šole. Otroci si financirajo sami oz starši, pa tudi tem u?iteljem, ki gredo poleg plačajo ti u?enci . Moji otroci niso tu poleg, ampak ne vem , kako je nekaj takega mogo?e. Zakaj si u?itelji ne plačajo sami?So krivi starši, ker se s tem strinjajo?

u?itelj sam pla?a, saj si otroci(STARŠI) tudi morajo. Po logiki naj bi tak blo in pravici ampak je ni na tem svetu.

preberi si moj post in ceno...to,da pa mogoče finančno ne zmorejo ti pa ni prišlo na misel...primer samohranilka z 2 otrokoma en je v vrtcu (200€ na mesec) drugi v šoli (povpre?je 100€ na mesec)....just me Napisal/-a:ja sej...in vedno vec je takih starsec...raje mu bojo kupl kake racunalniske igre ko pa da bi ga poslal nekam v naravo...majo cist napacno razmisljanje!!!zato pa so otroci taki leseni pa nimajo pojma kak se zoga drzi ka sele kak je hrast.....na zalost se tut to dogaja![]()

Kivi sori, napačno sva se razumela. Že zgorej sem omenila, da so starši, ki tega ne zmorejo. Absolutno so! In cena se mi zdi anormna. In ?e zato otroka ne pošljejo razumem... Govorim teoreti?no. Al si ti imel pač v mislih u?iteljico, ki ne bi mogla it z otroci, ker bi ne mela finančnih sredstev...?dkivi Napisal/-a:preberi si moj post in ceno...to,da pa mogoče finančno ne zmorejo ti pa ni prišlo na misel...primer samohranilka z 2 otrokoma en je v vrtcu (200€ na mesec) drugi v šoli (povpre?je 100€ na mesec)....just me Napisal/-a:ja sej...in vedno vec je takih starsec...raje mu bojo kupl kake racunalniske igre ko pa da bi ga poslal nekam v naravo...majo cist napacno razmisljanje!!!zato pa so otroci taki leseni pa nimajo pojma kak se zoga drzi ka sele kak je hrast.....na zalost se tut to dogaja![]()

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov