V National Geographicu sem brala članek o presaditvi srca… Pa sem se nehote spomnila na en film. Sej niti ne vem, a je bil tretiran kot resničen al ne; ena je dobila srce od nekoga drugega, nekega motorista, ki se je ubil, in pol se ji je menda čist strgal in se je za?ela ful družit z motoristi, pa vozit z enim tipom, pa sanjal se ji je stalno o njem in se je že sama spraševala, ?e je to nek "spomin duše" al se ji sam zdi, pol se pa ne spomnim, a je šla raziskovat življenje tega darovalca al ne (sej ?e je to sploh možno...).
Potem sem enkrat pred časom nekje brala po svoje zanimiv članek na temo transplantacije organov, na katerega so se burno odzvali nekateri kirurgi in iz nekega društva za donacijo organov. Baje eni trdijo, da imajo ob?utek, da delijo telo z drugo dušo, ena ženska si je čez par dni močno zaželela perutnine in piva, ki ju prej sploh ni konzumirala, potem pa je izvedela, da je dobila organ od motorista, ki je imel oboje rad. Dosti ljudi postane menda tudi travmati?nih.
Pol se mi je pa pojavilo še vprašanje, ali ob transfuziji dobimo v telo tudi del energije drugih ljudi?
Torej ali zato lahko postanemo deloma druga?ni? Na kakšen na?in, kako, zakaj? Ali ima lahko nekdo, ki v svoje telo sprejme tuje predvsem srce (lahko tudi ledvice etc.), ob?utek, da ima v sebi dušo nekoga drugega? Gre za dejansko občutenje ali zgolj za prepri?anje, fiksno idejo? ...
Bi rekli kako o tem? Kaj vi mislite o tem?

sam to je res full zanimivo....tut js sm gledal en film, k je dobil srce od ene zenske, k je bla umorjena in pol je zacel iskat njenga morilca k je mel take prebliske