Staranje - ali se ga bojite?

Ali se bojite staranja?

Da.
0
Brez glasov
Ne.
2
100%

Skupaj glasov : 2

Staranje - ali se ga bojite?

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 24 apr 2009, 21:23

Vsi se bojimo tistega dne, ko nam bo za?el pešati spomin. Naravni proces staranja možganov pa lahko upo?asnimo. Ustaviti se procesa staranja seveda ne da, lahko pa svoje možgane treniramo, da bodo ostali "sveži".

Ok, sam mene zanima v bistvu: ali se bojite staranja ali neč Se vam zdi, da je proces staranja nekaj naravnega in bi se prepustili temu "toku", al se s tem ne bi nikakor sprijaznili, da se leta nabirajo itd. in bi to hoteli na vsak način "skriti" in bi počeli razne stvari, da bi to dejstvo zakrili?
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Re: Staranje - ali se ga bojite?

OdgovorNapisal/-a just me dne So 25 apr 2009, 13:28

ne...men se zdi, da je to neki čist normalnga :) , in so mi neumni tisti, k poskušajo to zaobit z operacijami in nvm kaj še vse delajo :shock:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a tyrica dne So 25 apr 2009, 13:30

Jst to v dve smeri razumem :ammm: mislim v dve smeri razmišljam :hammering: :hammering: eno je to k maš gubice in te manjše probleme :dontknow: jebet ga tak pač je :rolleyes: vsi ljudje se staramo in nuben ni izjema... :shock: brezveze se pol neki pretvarjat :dontknow: :dontknow: drugo je pa k si star in te napade kera bolezen recimo( demenca) in si odvisen od drugih :ammm: to mi je pa groza, da pomislim :jok:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a just me dne So 25 apr 2009, 13:31

ja za bolezn men tut...da bi sam lezala tam nekje in se še premikat ne bi mogla in bi morg 24ur na dan eni za mene skrbet....to pa je grozn
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 25 apr 2009, 13:43

ja, ok, bolezen je res neki duzga. Ampak jaz recimo mislim, da je staranje nek naraven proces, ki nas vse "zadane" pa ?e se še tako trudimo, da nas ne bi. In recimo - mene gubice, pa kaka žila na nogi pa take pizdarije popolnoma nič ne motijo, ker se mi zdi pač, da je to normalno in da pač valda da ne bom mela tak lep obrazek kot otrok. Res je, da eni prej drugi kasnej - ok, gubice itd. že lahka mal omiliš s kakšno kremo in tem, sam da se pa jaz ne bi sprjaznla s tem, da jih mam pač npr. že 40 in da se mi je na taci pojavla neka žilca in da bi se šla zato rezat! Jok brate ni šans - bolš sprejet dejstvo, da ve?no mlad pač ne bo nih?e.
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne So 25 apr 2009, 13:44

je pa res, da je enostavn o tem pisat zdej k sm 20 :hammering: :lol:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 25 apr 2009, 13:47

tyrica Napisal/-a:je pa res, da je enostavn o tem pisat zdej k sm 20 :hammering: :lol:

:roll: Verjamem. Ne, sej ne. Sam tko, k jaz opazujem kakšne ženske, k grejo kr za vsako pizdarijo pod nož - men to ni no. Prov videt je kako jih je strah, da bodo zgubane, pa da ne bodo mele ve?no lepih nogic... Ne vem, mene tega ni strah. :dontknow:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne So 25 apr 2009, 13:47

Po?aki, da dobiš gubice...mnenje se lahka spremeni hitr :roll:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a ŽabaMatica dne So 25 apr 2009, 13:49

Hm.. Itaq da bom kot star dedek poslušal Metallico ter mladino pošiljal v pizdo mater ker poslušajo zani? muziko :D :approve:
Slika
Uporabniški avatar
ŽabaMatica
Častni član
Častni član

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 25 apr 2009, 13:49

tyrica Napisal/-a:Po?aki, da dobiš gubice...mnenje se lahka spremeni hitr :roll:

Jih mam, pa kaj? Se mi zdi, da lahka narkoza nardi ve? škode kokr ena gubica :dontknow:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne So 25 apr 2009, 14:02

Ja sej ok...ampak pravim, da je dejstvo da je težk govorit za naprej oz. kaj bi naredu v ko bi bil v dani situaciji :blackeye:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 25 apr 2009, 14:06

tyrica Napisal/-a:Ja sej ok...ampak pravim, da je dejstvo da je težk govorit za naprej oz. kaj bi naredu v ko bi bil v dani situaciji :blackeye:

Ja, to je tud res. ;)
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator