Survivor

TV oddaje, nanizanke, serije, radijske oddaje & postaje, voditelji, trači - rumeni tisk.

Survivor

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 11 jun 2009, 18:56

Resni?nostni šov Survivor
Prihaja na TV3

Prijavi se, preživi, zmagaj!

Pošlji svoj življenjepis, telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi, fotografijo za osebni dokument in fotografijo celotne postave na elektronski naslov survivor@tv3.si ali na naslov TV3, Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana, s pripisom Survivor.

Resni?nosti šov

Na Filipinih, na robu globoke džungle, med živimi vulkani, čudežnim živalskim svetom, na rajski filipinski plaži Gota, se bo 22 tekmovalcev iz treh držav, razdeljenih v dve plemeni, borilo za golo preživetje, odkritje skrivnosti filipinskega polotoka Caramoan in visoko denarno nagrado, zmagovalec pa bo v trajno last prejel tudi avtomobil!

V velikem resničnostnem šovu Survivor se bodo dekleta in fantje borili s silami narave, lakoto, tropskimi insekti in plazilci. Tekmovalci bodo razdeljeni v dve plemeni, v novem okolju si bodo morali urediti bivališ?e, se boriti z monsuni in tropsko vro?ino. Najve?ji izziv pa bo zagotovo boj za obstanek v igri. Tekmovalci bodo za vsako ceno branili zastavico svojega plemena in svoje mesto v nadaljevanju tekmovanja.

Prizoriš?e

Filipini so otoška državica v jugovzhodni Aziji, ki so ime dobili po španskem kralju Filipu II. Filipine predstavlja 7.107 oto?kov, od katerih jih je 2.000 naseljenih, 2.500 pa jih celo ni poimenovanih. Na poseljenih otokih živi skupaj 70 milijonov prebivalcev. Privla?na geografska lega je v dolgi zgodovini države privabljala številne osvajalce in danes so Filipini mistična dežela, kjer se sre?ujeta vzhodna filozofija in krš?anstvo. Svoje mesto na Filipinih najdejo tudi ljubitelji narave, saj za biotsko raznolikost otokov skrbi ve? kot tiso? vrst ptic, kopenskih in morskih živali.

Zanimivosti

Na Filipinih domuje najmanjša opica na svetu, raste najmanjša banana na svetu in živi največji kuščar na svetu. 6. februarja 1933 je bil pred glavnim mestom Filipinov, Manili zabeležen najvišji morski val na svetu. Bil je visok neverjetnih 35 metrov! Od 500 odkritih vrst morskih koral jih je bilo na Filipinih odkritih kar 488.

Licen?ni resničnostni šov Survivor na TV3 prihaja jeseni, ustvarjalna ekipa oddaje pa prijave za sodelovanje sprejema do 26. junija 2009. :ammm: :ammm: :ammm: :ammm:

http://www.tv3.si/index.php?id=671

Slika
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Re: Survivor

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Če 11 jun 2009, 18:59

omg :o :o :o ka bi šla :idea: :idea: :idea:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a ŽabaMatica dne Če 11 jun 2009, 19:01

Hm.. ?e sem preživel 5 mesecev brez vode, hrane , mel sem samo sliko sebe v roki! Ne da tu nebi! :bwa: :bwa: :bwa: :bwa: :lol: :lol: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
ŽabaMatica
Častni član
Častni član

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 11 jun 2009, 19:04

ŽabaMatica Napisal/-a:Hm.. ?e sem preživel 5 mesecev brez vode, hrane , mel sem samo sliko sebe v roki! Ne da tu nebi! :bwa: :bwa: :bwa: :bwa: :lol: :lol: :lol:

:ammm:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Če 11 jun 2009, 19:07

A to je za te Filipine al za po Slo..kako pohorje slu?ajn? :lol: :lol:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a ŽabaMatica dne Če 11 jun 2009, 19:10

Hm.. jaz sem bil na Kam?atki! :lol:
Slika
Uporabniški avatar
ŽabaMatica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 11 jun 2009, 19:12

tyrica Napisal/-a:A to je za te Filipine al za po Slo..kako pohorje slu?ajn? :lol: :lol:

ja ne vem, jaz štekam, da bodo naše ke pelal. :dontknow: k drgač bi blo bv, kdo ne bi preživu na pohorju no?? :bwa:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a ŽabaMatica dne Če 11 jun 2009, 19:14

Temida Napisal/-a:
tyrica Napisal/-a:A to je za te Filipine al za po Slo..kako pohorje slu?ajn? :lol: :lol:

ja ne vem, jaz štekam, da bodo naše ke pelal. :dontknow: k drgač bi blo bv, kdo ne bi preživu na pohorju no?? :bwa:

Hm.. ?e je takšno vreme kot danes jih je bore malo, ki bi :D :D :shock:
Slika
Uporabniški avatar
ŽabaMatica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 11 jun 2009, 19:15

ja valda. pa to more bit neznano, divjina, velik plac - po pohorju tri korake pa si v Avstriji v šopingu dej
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Če 11 jun 2009, 19:15

Ja nč kej ne piše podrobno :ammm: :ammm: k piše uspod licenčna oddaja :bwa: jaooo... :clown:

Kak življenjepis to? :evil: jst mam čist nezanimivega in kratkega :shock: :shock: ka jih briga kam sem v šolo hodla :veryevil:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 11 jun 2009, 19:21

tyrica Napisal/-a:Ja nč kej ne piše podrobno :ammm: :ammm: k piše uspod licenčna oddaja :bwa: jaooo... :clown:

Kak življenjepis to? :evil: jst mam čist nezanimivega in kratkega :shock: :shock: ka jih briga kam sem v šolo hodla :veryevil:

?e si mela za sošolca roma in živiš na območju medveda maš ve? šans za preživetje ko da si hodila v Ljubljani na OŠ Prežihovega Voranca - strogi center :lol:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Če 11 jun 2009, 19:23

Temida Napisal/-a:
tyrica Napisal/-a:Ja nč kej ne piše podrobno :ammm: :ammm: k piše uspod licenčna oddaja :bwa: jaooo... :clown:

?e si mela za sošolca roma in živiš na območju medveda maš ve? šans za preživetje ko da si hodila v Ljubljani na OŠ Prežihovega Voranca - strogi center :lol:

ja to lahka ti napišeš :dontknow: :dontknow:

sploh pa me ne mika tist največji plazilec al neki :blackeye: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 11 jun 2009, 19:25

tyrica Napisal/-a:
Temida Napisal/-a:

ja to lahka ti napišeš :dontknow: :dontknow:

sploh pa me ne mika tist največji plazilec al neki :blackeye: :oops: :oops:

ma to je keč - tega pr nas ni. ne vem no, jaz še zmer razumem kot da bo na Filipinih :dontknow:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a ŽabaMatica dne Če 11 jun 2009, 19:26

Hm.. Jaz sem tudi razumel da bi naj bilo na filipinih :D
Slika
Uporabniški avatar
ŽabaMatica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Če 11 jun 2009, 19:27

Ja sj jst tud :!: :!:

Ampak lahka pa da pač opisujejo oddajo po kateri bojo nardil pol slovensko :shock:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

Naslednji