Trenutek resnice na TV 3

TV oddaje, nanizanke, serije, radijske oddaje & postaje, voditelji, trači - rumeni tisk.

Trenutek resnice na TV 3

OdgovorNapisal/-a Temida dne Po 06 apr 2009, 18:39

Tedenska oddaja z Jonasom Žnidarši?em v glavni vlogi igralcem v studiu in gledalcem pred malimi zasloni obljublja uro presene?enj, obratov in nenavadnih spoznanj. :hammering:

Ustvarjalna ekipa oddaje Trenutek resnice je od 16. februarja za sodelovanje v licenčni oddaji prejela ve? kot 1.600 prijav, kar je preseglo pričakovanja producentov in oddaji daje pozitiven predznak. Igralci se bodo po predhodno opravljenem poligrafskem testiranju sre?ali s televizijskim voditeljem Jonasom Žnidarši?em, ki jim bo iz množice vprašanj, povezanih z njihovimi družinami, življenjskim slogom in življenjskimi izkušnjami, zastavil 21 vprašanj, ki vodijo do glavne nagrade – 50.000 evrov.

Pravila igre

Trenutek resnice je psihološka igra, ki preizkuša pogum in odkritost igralcev. Ti na individualno oblikovana vprašanja odgovarjajo z »Da« ali »Ne«. Resni?nost odgovorov meri elektronski poligraf, igralec pa v igri napreduje vse dokler odgovarja po resnici. ?e igralec poda neresničen odgovor, izgubi ves do tedaj priigran denar. Vprašanja so razdeljena na šest stopenj, pri čemer vsaka prinaša določeno denarno nagrado.

Tekmovalec lahko po katerikoli zaklju?eni stopnji prekine sodelovanje, pod pogojem, da še ni slišal naslednjega vprašanja, vzame prisluženo nagrado in zaklju?i igro. Igralca na poti do glavne nagrade 50.000 evrov spremljajo družinski člani in prijatelji. Spremljevalci imajo pravico s pritiskom na gumb ustaviti odgovor na eno vprašanje. Izlo?eno vprašanje se zamenja z novim. Gumba ne morejo uporabiti na šesti stopnji.

http://www.tv3.si/index.php?id=trenutekresnice
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Re: Trenutek resnice na TV 3

OdgovorNapisal/-a praprot dne To 07 apr 2009, 06:23

sem gledal :D . In ni mi vše?, verjetn bom pa še kdaj gledal, že zarad jonasa.

Torej Cirilin mož (cirila-ex.kmetija) težak kaveljc, prepričan da pobere vse, odgovarja z lahkoto na vprašanja o svoji nezvestobi naleti pa na mino in malo pred koncem ostane brez vsega. Nulo je odšpilu :lol: .

Vprašanje se je glasilo: Ali ste se prijavili na oddajo da bi prekosili ženo cirilo in bili bolj medijsko prepoznavni od nje?
(nekaj takega no)

Odgovoril je z NE.

Wronggg :hammering:

Ironi?no je, da tega ne bo nikdar priznal in bo verjel, da je pravilno odgovoril.Ampak samo detektor šteje.

Priznal je da je varal ženo ve?krat, da ji ni povedal za vse ljubice, da ima sin težave z mamili...in na koncu ostaneš brez nagrade. hvala lepa ne bi :D
V ponedeljek bo precej jasno, zjutraj bo po nižinah megla
Uporabniški avatar
praprot
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne To 07 apr 2009, 08:22

Jaz sem mela namen gledat, sam sem bla čist preveč zaspana, pa še vedno se postim. Sem pa zjutri po radiu čula nekaj okrog tega. Samo nisem pa vedla, da je to kmtičin mož. :dead: Evo, brez veze že takoj
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne To 07 apr 2009, 09:01

praprot Napisal/-a:sem gledal :D . In ni mi vše?, verjetn bom pa še kdaj gledal, že zarad jonasa.

Torej Cirilin mož (cirila-ex.kmetija) težak kaveljc, prepričan da pobere vse, odgovarja z lahkoto na vprašanja o svoji nezvestobi naleti pa na mino in malo pred koncem ostane brez vsega. Nulo je odšpilu :lol: .

Vprašanje se je glasilo: Ali ste se prijavili na oddajo da bi prekosili ženo cirilo in bili bolj medijsko prepoznavni od nje?
(nekaj takega no)

Odgovoril je z NE.

Wronggg :hammering:

Ironi?no je, da tega ne bo nikdar priznal in bo verjel, da je pravilno odgovoril.Ampak samo detektor šteje.

Priznal je da je varal ženo ve?krat, da ji ni povedal za vse ljubice, da ima sin težave z mamili...in na koncu ostaneš brez nagrade. hvala lepa ne bi :D
:o :o :bwa: :bwa: :bwa:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a just me dne To 07 apr 2009, 21:27

men so sosolke dans razlagale kaka vprasanja so bla....ma dej no...to je kr neki...mislim ker folk bi se sploh hotu na to prijavit....katastrofa :shock: :bang: :bang: :bang:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a praprot dne Sr 08 apr 2009, 17:24

just me Napisal/-a:men so sosolke dans razlagale kaka vprasanja so bla....ma dej no...to je kr neki...mislim ker folk bi se sploh hotu na to prijavit....katastrofa :shock: :bang: :bang: :bang:

kvaa :wtf: , stavim da je vrsta :lol: :lol:

Upam da bo naslednji kaka mlajša družina...zadni? je temu atu dol visel, valda ga ne bo stara zdej v penziji šutnla. :roll:
V ponedeljek bo precej jasno, zjutraj bo po nižinah megla
Uporabniški avatar
praprot
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 04 jun 2009, 07:01

Sicer tega še nisem gledala, ampak zdele tole berem...
Tokrat se je z Jonasom in svojo podzavestjo v Trenutku resnice spopadla Ana Baznik, Ukrajinka, ki pravi, da je Slovenija njena domovina in Ukrajinka, ki k nam ni prišla zaradi znanega posla. No, svojih 10 tiso? evrov si je prislužila z izjemno čustveno in pretresljivo zgodbo.

Ana Baznik: se je pošalila, da pri nas išče svojega trejega moža. No, izkušnje na tem področju ima precej grenke. V Slovenijo jo je pripeljal tovornjakar, ki ji je obljubljal "med in mleko", nato pa jo postavil v kruto realnost s kruto taš?o. Slednja namreč ni bila zadovoljna z Ukrajinsko snaho, tako da je morala Ana skoraj pet let preživeti brez svojih dveh otrok, ki sta nameravala priti za njo k nam. Zaradi tega je pristala v varni hiši in pred očmi svojih otrok poskušala storiti samomor.

Neverjetno je dejstvo, da ji je mož, ker je bila brez denarja, za seks pla?eval, saj je na vsak način želela zbrati denar, da bi se vrnila po svoje otroke domov v Ukrajino. Kljub temu pa Ana misli, da so Slovenci še vedno veliko boljši moški kot Ukrajinci, kjer, kot pravi, velja bolj ali manj na tem področju mafijsko na?elo.

In kaj bo naredila z denarjem, ki si ga je prislužila? Prvi? v desetih letih si bo odšla pogledat slovensko morje.

http://www.joj.si/tv/aktualno/2073/ukra ... sloveniji/

Slika
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne Če 04 jun 2009, 10:06

:pupa: :pupa: :pupa:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec