Tretje oko

Tretje oko

OdgovorNapisal/-a Temida dne Sr 09 maj 2007, 18:34

Vsak četrtek na Discoveryju spremljam oddaje o takšnih in drugačnih kriminalnih dejanjih, o forenzičnih detektivih ipd. Zadnje tedne pa je na sporedu oddaja o skrivnostnih izginotjih oz. zlo?inih. Svojci in policija se mnogokrat obrnejo po pomoč k jasnovidcem. Pa nimam v mislih tistih čira – čara ala Danny (astrologija, numerologija, tarot, ciganske karte; sre?a, ljubezen, finance, usoda - Priznane Jasnovidke in Vedeževalke vam pogledajo v preteklost, da lahko napovedo prihodnost). V mislih imam tiste, ki lahko »vidijo« kje, kako, skoraj kdo je nekoga umoril. Sama sem sicer zelo skepti?na do tega, ampak priznam pa, da me vsaka oddaja posebej preseneti, ko se izkaže, da je imel jasnovidec prav in kako zelo natančno je vse skupaj »videl« in s tem pomagal rešiti primer.
Se vam zdi to mogoče oz. kaj menite o tem. Mogoce kdo ve, kaj se s človekom dogaja, ko se mu odpre tretje oko in postane jasnoviden. Ali je to ve?inoma po hudi nesre?i, težji bolezni? V?eraj namreč je konkretna jasnovidka v tej oddaji omenila, da se je s tem za?ela sre?evat/ukvarjat po hudem padcu...
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Re: Tretje oko

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 29 okt 2009, 20:03

Danes je bla na radiu gostja Teja Melinc - medij. Pa sem spet za?ela mal razmišljat spet - a je to res možno??
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator