Varanje lahko okrepi partnerski odnos

Izkušnje, vprašanja, odgovori in nasveti iz vašega ljubezenskega življenja. Vse o spolnosti, tabujih, tehnikah, zapeljevanju in "prepovedanih temah".

Bi svojemu partnerju lahko oprostili skok ?ez plot?

Da.
2
25%
Ne.
6
75%

Skupaj glasov : 8

Varanje lahko okrepi partnerski odnos

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 15 nov 2007, 18:46

Veliko parov ostane skupaj tudi po tem, ko je eden izmed partnerjev prevaral drugega, nekatere zveze pa so še močnejše kot pred prevaro.

Statistika kaže, da je lahko ljubezen para, v katerem je eden od ljubimcev "zašel na stranpota", še mo?nejša, ?e jima seveda uspe prebroditi krizo zaradi varanja.

Partner, ki je varal, mora vedeti, da se bo njegov ali njen partner počutil prevaranega. Pomembno je, da prekine vse vezi z osebo, s katero je varal svojega partnerja, in da temu vsakodnevno zagotavljajo, da nimajo ve? nobene povezave s to osebo, svetujejo strokovnjaki.

Ob?utek prevare in izdaje bo trajal nekaj časa na kar mora biti partner, ki je varal, pripravljen in ne sme preskušati svoje sre?e.

Vir: rtvslo.si

Se strinjate z zgornjim ali neč Zakaj?
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a WC Ra?kA dne Pe 23 nov 2007, 20:59

to še pretrpim,?e me ljevanka prevara z desanko, druga pa zaenkrat no way
WC Ra?kA

Re: Varanje lahko okrepi partnerski odnos

OdgovorNapisal/-a gvaran dne Po 21 jul 2008, 23:51

Dobr bi se blo za vprašat kot prvo zakaj je do varanja sploh prišlo. In potem je 1000 in 1 ?e in morda in kaj vem kaj... Sploh pa kaj je varanje? Kje so meje? Spolni odnos? Clnton je reku da ni mel spolnega odnosa z Monico. Torej? A je varanje morda da si v mislih predstavljaš kako bi nateg... eno lušno punco ki pride mimo? Nekje sem čital da tudi znanstvene izsledke upoštevate... torej... ljudje dejansko seksamo z glavo. Pa ne mislim na spodnjo :)
Ko te en partner ne more ve? spolno zadovoljit ima vsakdo pravico it z drugim. Je to morda egoisti?no? Razcep med moralo in željo... Tu ni univerzalne rešitve in tudi miljon mnenj ne more rešit problema.
Zdej pa... v prvi vrsti človek prevara SEBE. S tem, ko se odločiš za patnersko zvezo NAJ BI se pri sebi odločil da boš zvest. To je tudi test tvoje volje, ivoja zavesti in morale. Jas nisem nikol punce krivil za to. Navsezadnje ni moja lastnina in nji slabo najprej pr sebi poiskat vzroke. Verjetn v tem smislu tudi izjava, da so po tem veze še trdejše.

Tista izjava kdor me je pravaral enkrat, me je vedno... v tem čutim prizadet ego. Spet zato, ker si nekdo slika ene iluzije prihodnosti..
gvaran
Firbec
Firbec

OdgovorNapisal/-a Temida dne To 22 jul 2008, 03:14

Zgolj v vednost - tu izražamo svoja mnenja. Kaj ima kdo v profilu itd. je že osebno, tako da te take zadeve ne skrbijo preve?.

Mimogrede, ?e te je zmotil moj podpis - ni mišljeno varanje partnerja. Sam tolk, da te orientiram, preden napišeš še kaj podobnega.
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a gvaran dne To 22 jul 2008, 19:15

Temida Napisal/-a:Zgolj v vednost - tu izražamo svoja mnenja. Kaj ima kdo v profilu itd. je že osebno, tako da te take zadeve ne skrbijo preve?.

Mimogrede, ?e te je zmotil moj podpis - ni mišljeno varanje partnerja. Sam tolk, da te orientiram, preden napišeš še kaj podobnega.

Torej sem očitno zastopil stvar izven konteksta... Se ti opravi?ujem.
gvaran
Firbec
Firbec