Varčevanje

Gospodarstvo, podjetništvo.

Varčujete?

Da, mesečno.
0
Brez glasov
Da, letno.
0
Brez glasov
Da, kadar lahko.
2
67%
Ne, nimam presežkov.
1
33%
Imam v načrtu.
0
Brez glasov
Ne razmišljam o tem.
0
Brez glasov
Zapravim vse, pa še zadolžim se.
0
Brez glasov

Skupaj glasov : 3

Varčevanje

OdgovorNapisal/-a Temida dne Ne 04 nov 2007, 12:40

Slovenci privarčujemo povprečno 14 odstotkov dohodka, a k temu podatku največ pripomorejo tisti z višjimi pla?ami.

http://24ur.com/naslovnica/novice/gospo ... 063042.php

Ha, še dobr, da mamo v Sloveniji tiste, ki imajo "malo" višje pla?e, da neklepajo teh 14%, brez njih bi bilo tako ali tako 0%. Druga?e pa sem mnenja, izvzemši tistih z visokimi dohodki, da je danes težko kaj hudo privar?evat.
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Ne 04 nov 2007, 12:42

Sma se z just me zmenle, da boma vsak dan dale 1€ v šparu?ek :D :D pa mislim, da nama ne uspeva glih kej preveč fajn :shock: vsej men ne... pa tud velikrat vzamem denar kr iz šparu?ka :blackeye: nazaj pa pol nič ne dam :?:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

Re: Var?evanje

OdgovorNapisal/-a zlatenalozbe dne Pe 07 nov 2008, 12:10

No js gledam pri var?evanju še iz druge strani. Sem premoženjski svetovalec ter s svojimi strankami delam na dolgi rok, jim svetujem pri naložbah ter naredim osebni finančni na?rt. Rad bi izpostavil zanimivo situacijo pri var?evanju. Vsi vemo, da lahko samo preko var?evanja sami sebi nekaj ustvarimo in zdaj ko se nahajamo pred malce manj ugodnejšim obdobjem, pred t.i. krizo, ljudje oz. še bolj mediji izpostavljajo potrebo po var?evanju. Kaj pa prej? Zakaj prej ni bilo ve? govora o pomembnosti var?evanja, ko gre vsem na dobro? Zdaj, v malce težjih časih pa bodo ljudje prisiljeni dajat na stran prihranke, tudi ?e bodo sami imeli manj kot prej, oz. si bodo lahko privoščili manj.

Priporo?am, da skozi celotno obdobje, najsi bo kriza ali razcvet, var?ujete, to krizo pa izkoristite v svoj prid.
Tudi sam vam bi znal kaj svetovati z izgradnjo vam prilagojenega finančnega na?rta, ve? o tem si pa lahko preberete na www.zlatenalozbe.com

lp

Peter
zlatenalozbe
Firbec
Firbec

Re: Var?evanje

OdgovorNapisal/-a just me dne So 08 nov 2008, 15:29

jao pa varcevanje ja.... :shock: :shock:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec