ZAJTRK

Zdravje je naše največje bogastvo. Vse o našem zdravju, kaj storimo in kaj še lahko zanj storimo. Izkušnje, nasveti, priporočila.

OdgovorNapisal/-a just me dne To 29 jan 2008, 23:17

fi?o Napisal/-a:
just me Napisal/-a:
fi?o Napisal/-a:aha torej ... bolš spanc, kakor žganc :D
(to naša babi govori :D )

ja zihr!!!!
ves kaj se to pozna da lahk eno uro dlje spis skor........ce grese ob 6 od doma ostanes 5.40 pa je :D

ja vem :D sej jest sm biu isti, 5 min do busa sem padu s postle :shock: :D

ja sej!!!!! tak je najbols :idea: :idea: ;)
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Če 31 jan 2008, 13:17

Zajtrk je ful zdrav :idea: :idea: :idea: :idea:

sam jst nimam časa zutri :shy: :shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Sr 05 mar 2008, 10:10

Raziskava, ki so jo izvedli v Združenih državah Amerike, je pokazala, da so otroci, ki ne zajtrkujejo, bolj podvrženi debelosti.

Izsledki so pokazali, da otroci, ki zjutraj zajtrkujejo, sicer tako zaužijejo ve? kalorij, vendar pa tehtajo manj kot tisti otroci, ki zjutraj ne jedo. Raziskava, v katero je bilo vklju?enih ve? kot dva tiso? otrok, je tako potrdila neposredno povezavo med prehranjevalnimi navadami in čezmerno telesno težo.

Raziskava iz leta 2005 je pokazala, da ima s čezmerno telesno težo težave kar 16 odstotkov najstnikov in deset odstotkov najstnic, francoska tiskovna agencija AFP pa zdaj poro?a, da se je število najstnikov v ZDA, ki imajo težave s čezmerno telesno težo, v zadnjih dvajsetih letih kar potrojilo.

Vir: rtvslo.si
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Prejšnji