Temida Napisal/-a:Novela zakona o varnosti cestnega prometa, ki zvišuje globe za nekatere prometne prekrške, je po mnenju ve?ine poslank in poslancev (za jih je glasovalo 43, proti pa 13) primerna za nadaljnjo obravnavo.
Glavni cilj predloga sprememb, ki jih je vlada obravnavala 25. oktobra, je zmanjšanje števila prometnih nesreč z najhujšimi posledicami. Vlada predlaga bistveno povišanje kazenskih to?k in glob za prekrške, povezane s prekoračitvijo hitrosti, nepravilnim prehitevanjem ter vožnjo pod vplivom alkohola oziroma drugih opojnih snovi. Za najhujše prekrške je kot sankcija za kršitelja predviden tudi zaseg motornega vozila. Predvidena je tudi nova oblika vozniškega dovoljenja, ki naj bi se izdajala v obliki plastičnih kartic žepnega formata. Med predlaganimi novostmi je med drugim nošenje telovnika živo rumene ali oranžne barve zunaj vozila na avtocestah in cestah, rezerviranih za motorna vozila.
http://24ur.com/naslovnica/novice/slove ... 113044.php

ja, res. Men se tud kdaj mudi. sam me pizdi, k pelem recmo 90 pa me vsi prehitevajo, pa grem skoz naselje 50 pa me vsi prehitevajo, mi trobijo in ven kažejo kako sem neumna. Sam kaj to poomaga?? Ni?. Zadnji? se mi je v enem naselju to zgodil, sem šla pač 50 ker je pač taka omejitev in se mi je en nalimu na rit in me kr tam prehitel naravnost v škarje policajem. In? NI?! verjetno so mel "drugo nalogo". Iz rokava ti stresem kup registrskih, k si jih zapisujem in zapomnim, ker me vsako jutro izsiljujejo na cesti. In sem klicala clo na policijo, k me je en lepo razpizdil. In? NI? - polcaj je za?el mene zasliševat k enga kriminalca, pa me spraševal, ?e mam kako pričo ... Idioti!ŽabaMatica Napisal/-a:Hm.. Jaz sem oni dan lepo 2x peljal mimo dveh radarjev, prvič je to bilo okoli 10h zjutraj drugič pa okoli 22h zve?erTreba se je pač držati omejitev a ne
In ?e so pač živ?ni vozniki za menoj, je to njihov problem, naj pač prehiteva, jaz že nebom daval ven dnara zato da bom pač kao nekje 5min prej..

ŽabaMatica Napisal/-a:Hm.. Ti samo reči kje delaš, še FBI bi raziskoval primer![]()
Hm.. Grdo, nisem si mislil da so policajti takšni..
Hm.. Pred leti so mojemu sosedu ukradli novega cliota, ko je klical policijo ga je tisti nahrulil kaj si zmišljuje da si je avto itak sam skril itd.. jaz bi samo rekel: pička svašta rodije pa res da se to meni zgodi je ta policaj še isti dan pri poro?ilih, ker naredim pravo pizdarijo
:lol: Pa je kolega povedu, da ni policaj, in da se pri njih ne igrajo takih igric kot na p.p.?
:lol:

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov