Zanimivi trenutki slavnih... #2

TV oddaje, nanizanke, serije, radijske oddaje & postaje, voditelji, trači - rumeni tisk.

Zanimivi trenutki slavnih... #2

OdgovorNapisal/-a Temida dne Po 25 okt 2010, 07:08

Letošnji dobitnik Borštnikovega prstana, najvišjega nacionalnega priznanja za igralsko umetnost, je gledališki igralec Janez Hočevar - Rifle.

:idea:

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... rifle.html

Slika
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

Re: Zanimivi trenutki slavnih... #2

OdgovorNapisal/-a just me dne Po 25 okt 2010, 10:11

:idea: :idea:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne To 26 okt 2010, 09:03

Tomaž Mihelič (znan tudi kot Marlena iz Sester) in Špela Kralj sta s svojim ognjevitim čačačajem prepričala ne samo gledalcev, ampak tudi gostjo oddaje Spet doma Mio Žnidarič.

http://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kr ... aja/242421

:idea:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne To 26 okt 2010, 20:05

Na newyorški policiji so potrdili, da so vdrli v hotelsko sobo igralca Charlieja Sheena in ga odpeljali na psihiatrično opazovanje, ker je pijan vpil in razbijal pohištvo.

no ja...sej to je blo slej ko prej za pričakovat :blackeye:

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/pijani-charlie-sheen-razdejal-hotelsko-sobo.html
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a just me dne So 06 nov 2010, 12:58

Lady Gaga brez 'playbacka' in s slovensko zastavo!

"Ne pojem na je**ni playback!" je napolnjeni zagrebški Areni zabrusila zvezdniška Lady Gaga. Na presenečenje mnogih pa se ji je zgodila tudi "neprijetnost", saj se je ovila v slovensko zastavo. Kot da bi se hotela oddolžiti vsem Slovencem, ki so množično vandrali na njen koncert ... :zobeki: :peace: :peace: :peace:

http://24ur.com/ekskluziv/glasba/foto-lady-gaga-brez-playbacka-in-s-slovensko-zastavo.html
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 11 nov 2010, 19:38

Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 13 nov 2010, 12:34

Potem ko je voditeljica Lorella Flego rodila Sofio in je Nušo Drašček razveselil mali Luka, je svojega prvorojenca povila še ena slovenska estradnica. Starša sta postala Natalija Verboten in njen mož Dejan Bojič.

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... amica.html

Jooj sam on :shock:

Slika
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne So 13 nov 2010, 18:41

Temida Napisal/-a:Potem ko je voditeljica Lorella Flego rodila Sofio in je Nušo Drašček razveselil mali Luka, je svojega prvorojenca povila še ena slovenska estradnica. Starša sta postala Natalija Verboten in njen mož Dejan Bojič.

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... amica.html

Jooj sam on :shock:

ja :fiju: :fiju:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Če 18 nov 2010, 04:07

Dan po tem, ko je predstavnik za tisk igralke Eve Longorie zanikal govorice o ločitvi, je ameriška igralka v Kaliforniji vložila zahtevo za ločitev od francoskega košarkarja Tonyja Parkerja, ki si kruh služi v ligi NBA.

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/ev ... ocuje.html

Slika
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne Če 18 nov 2010, 16:41

:blackeye:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a tyrica dne Ne 21 nov 2010, 14:52

Slika

RYAN REYNOLDS

He's Canadian :canada: (and proud of it!), he can make "a mean omelette" and his eight-pack abs have caused millions to swoon. But what makes PEOPLE's 25th anniversary Sexiest Man honoree so very special? Perhaps his self-deprecating humor. "You just have to go with the flow," Reynolds, 34, says of his new title. "This gives my family entrée into teasing me for the rest of my life."
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a Temida dne Ne 21 nov 2010, 15:14

tyrica Napisal/-a:Slika

RYAN REYNOLDS

He's Canadian :canada: (and proud of it!), he can make "a mean omelette" and his eight-pack abs have caused millions to swoon. But what makes PEOPLE's 25th anniversary Sexiest Man honoree so very special? Perhaps his self-deprecating humor. "You just have to go with the flow," Reynolds, 34, says of his new title. "This gives my family entrée into teasing me for the rest of my life."

:confused: :confused: :confused:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne Ne 21 nov 2010, 20:10

tyrica Napisal/-a:Slika

RYAN REYNOLDS

joj tota slika je za umret :hot:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne To 23 nov 2010, 19:33

Igralka Renée Zellweger je vnovič sprožila ugibanja o svoji nosečnosti. Rožnata obleka, v kateri se je pojavila na prireditvi televizijske hiše CNN 2010 CNN Heroes: An All-Star Tribute v Los Angelesu, namreč razkriva majhen trebušček. Otrok bi bil krona ljubezni 41-letne Renée s hollywoodskim igralcem Bradleyjem Cooperjem.

http://www.zurnal24.si/vip/nosecniski-t ... 403/clanek

Bi rekla da se je sam pošteno najedla no

Slika
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a just me dne To 23 nov 2010, 22:50

eh kr neki no....če se pa tu kej vidi pa tut no :dontknow: :dontknow:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec