Združitev ljubljanskih knjižnic

Knjige, proza & poezija, mnenja, kritike. Morda tudi sami pišete/pesnite? Verzi in misli za različne trenutke. Vaše zgodbe, ki jih piše življenje. Vpišite recenzijo knjige in jo priporočite vsem knjižnim moljem.

Združitev ljubljanskih knjižnic

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 23 feb 2008, 09:40

Ljubljanski mestni svet bo 10. marca obravnaval predlog za združitev ljubljanskih knjižnic v Mestno knjižnico Ljubljana. Obeta se enotna članska izkaznica in še ve? gradiva. Kot je na novinarski konferenci pojasnil ljubljanski župan Zoran Jankovi?, bo Ljubljana z združitvijo knjižnic dobila boljšo storitev, znižali pa bodo stroške poslovanja.

http://www.siol.net/kultura/2008/02/obe ... iznic.aspx

Hm, po svoje zanimivo, da si boš lahko v vseh knjižnicah izposojal z eno izkaznico, zanimivo je tudi, da boš lahko knjigo vrnil v katerikoli knjižnici ne glede na to, kje si si jo izposodil.

Se vam zdi ta ideja dobra?
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a tyrica dne So 23 feb 2008, 11:00

Dobra ja. Sam men je tak vseen...k nism v Lj ;) :) :)
Uporabniški avatar
tyrica
Častni član
Častni član

OdgovorNapisal/-a just me dne Ne 24 feb 2008, 22:46

ja men je to full vsec!!!! k se mi zdi res brezveze da mors bit v vseh vclanjen da si lahko kj sposodis!!!

kar se pa tice da nj bi blo vec gradiva je pa se bols...k zdej je kr kriza kaksno knjigo najdit k majo tak po 3 izvode!!! :shock:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec